Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 15 april 2011

Prinsje en Prinsesje Denemarken gedoopt.


Natuurlijk volgen er nog meer foto's van deze bijzondere gebeurtenis. Lille Prinsen en Lille Pige hebben eindelijk een naam gekregen! Het prinsesje heet Josephine, het prinsje Vincent. Het is even wennen, maar de baby's zijn er zeker niet minder schattig om!
Foto's: screenshots.

8 opmerkingen:

 1. ach.. wat een lievertjes zijn het!! En ik vind de namen ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een schatjes zeg, en eindelijk weten we hoe ze heten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kindjes! Aan Vincent moet ik nog een beetje wennen, Josephine vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt hele lieve kindjes :) Erg leuke collages heb je gemaakt, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, deze nieuwe blog! En wat een schattige kindjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke collage. En wat zijn ze super lief. Ik vindt het ook mooie namen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieverdjes zijn het! Leuke namen ook, vooral Josephine vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jenny,

  Ik vind de serrie ingezonden bij jou heel leuk. Ik dacht, vind je het ook goed dat ik een verhaal in zend van de school dag van Ariane. Hier komt ie dan:

  Jippie! Vandaag ging ik voor het eerst naar school! Het was zóóóóóóóóóó leuk! We hebben zandtaartjes gebakken en we hebben een paashaas geknutseld. Amalia was in de pauze aan het verstoppertje spelen met Emma en Laureen. Ik zwaaide naar haar maar ze deed haar vinger voor haar mond want Emma kwam aan rennen. Ik moest lachen en ging snel verder spelen met Roy en Maartje. Ik ging in de poppenhoek en Anne was kind en ik was moeder. Later werd Anne prinsesje en ik Koningin. (Dat zal ik in het echt nooit worden) Het ging over een Prins die met de Koningin trouwde, Roy en ik. Roy had het hobbelpaard gevonden en kwam aanrijden op het paard. Ik vind Anne en Maartje wel lief. Morgenmiddag hebben we ’s middags vrij zei Amalia. Dan ga ik met Maartje spelen. Maartje heeft net een puppy gekregen en die heet Sam. Ik denk toch dat ik onze honden liever vind. Juf Carla zei dat als we morgen lief waren dat we dan lekker lang in de zandbak mogen. Ook de juffen zijn lief. Morgen gaat mama en papa en oma ook op vakantie met een staatsbezoek aan Duitsland. En ze hebben een staatsbanket. Dat vind ik wel moeilijke woorden. Maar Amalia zei dat banket iets met de bakker te maken had of zo. En als mama naar de bakker ging kreeg ik altijd een schuimpje maar nu ga ik naar school en dat vind ik wel jammer. De bakkersmevrouw was heel lief. En als ik haar dan heel lief aan keek kreeg ik er soms twee!! Amalia gaat zo meteen voorlezen uit Roodkapje. En Alexia gaat proberen uit kikker. Ze heeft al hééééééél veel woordjes geleerd. Knap jonge! Ik ga ook nog spelen op de wii! Lekker Mario kart doen! Doei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Liefs Ariane


  Groetjes! Ik vind het jammer dat je weblog het niet doet... Josephine en Vincent vind ik leuke namen. Bij mij vroeger in de klas zaten ook twee kinderen die Josephien en Vincent heten.

  BeantwoordenVerwijderen

1000 reacties!

Het blijkt uiteindelijk een misverstand te zijn, maar ja, ik heb de collage al klaar, dus ik plaats 'm toch maar. Laatst zag ik dat de...