Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 8 juni 2011

Loekie's Geboortedag.

Ik zal hem nooit vergeten!
Loekie werd geboren in juni 2002, ik houd altijd als geboortedag 8 juni aan. Hij werd in elk geval in die week geboren. Op 6 augustus, een dag voor mijn elfde verjaardag mocht ik dan eindelijk mijn katje op gaan halen. Dat was absoluut het mooiste cadeau wat ik heb ik gekregen!
 Loekie heeft 5 keer zijn verjaardag gevierd in zijn leven. Eén keertje was ik er niet bij, dat was toen hij 4 werd. Ik woonde toen in een pleeggezin en mistte mijn kat natuurlijk enorm.. Later kwam ik weer thuis en heb ik zijn laatste maanden intensief meegemaakt. Helaas is hij in oktober 2007 doodgereden. Het verdriet was groot. Mijn steun en toeverlaat was er niet meer..

10 opmerkingen:

 1. Wat een aangrijpend logje.. hij had dus dezelfde geboortedag als Gravin Eloise. Wat een mooie kat was het! Ik kan me je verdriet erg goed voorstellen! Verschrikkelijk einde.. Mooi dat je weblog naar hem is vernoemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie log Jenny! Hoe jij over iets denkt, en wat je gevoelens zijn, zet je heel eerlijk op je site! Dat vind ik zo knap van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net zo als Annelien zegt, ik heb enorm respect voor alles wat jij plaatst. Het lijkt soms wel dat je je hart wilt luchten. Ik heb veel bewondering voor je, omdat je leven volgens mij totaal niet gemakkelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super zielig, het is idd niet gemakkelijk maar ik denk wel dat het oplucht! Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig logje zeg! Zo word hij mooi herdacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. DRINGENDE OPROEP!

  Jeanine van Royals of the world wil stoppen met haar Web-log. Maar het is een fantastische site. En als het kan wil ze hem ook deleten!!!! Kan jij een logje plaatsen en vragen of iemand haar fantastische site wil overnemen?! Al vast bedankt!site: http://www.royalsoftheworld.web-log.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...