Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 16 oktober 2006

16 oktober 2006

Haaj allemaal,
Net lekker weekend gehad, heerlijk!! Afgelopen vrijdagavond hield een van mijn pleegzusjes haar verjaardag, het was ondanks dat een heleboel het af lieten weten, best gezellig. We hadden een confettibom, die ontplofte boven de jarige. De volgende dag hebben ik en een ander pleegzusje (11) al die glitters op moeten ruimen. Er voor hadden wij samen alles in het huis een beetje op orde gemaakt. 's Middags hebben we gewinkeld in Veenendaal. En we zijn best geslaagd. Mijn lievelingskleurtje is petrol-blauw, dus in die kleur heb ik een blazer, kniekousen en sokken voor in huis (jeweetwel met antislip dingen op de onderkant) gekocht en dan heb ik een heel lief mutsje (net als Amalia en Ingrid-Alexandra),een sjaal en wanten in de kleuren roze en bruin gekocht.. Ik had mijn jongste pleegbroertje net in bad zitten, toen bekend werd dat we met z'n allen naar de opening van de winkelweek in Opheusden gingen. Daar was het best leuk,er was een muziekkorps en je kon een ritje maken met een oude brandweer en een huifkar. Ik ben met mijn pleegbroertje en zusje ook mee gegaan. Gisterenochtend samen met pleegzusje Jannigje opgepast op Willem (2) toen de rest naar de kerk was. Als de anderen terug komen drinken we koffie.'s Middags eten we altijd een soort soep, en daarna gaan de meesten naar bed. Ik ben opgebleven. 's Avonds samen met mijn pleegvader op de 2 jongsten gepast.
Groetjes van Jenny.6 november 2006

Hallo,
Zoals je misschien al wel gezien hebt, heb ik een aantal dingen over angst en depressie op mijn log gezet. Er zullen nog meer dingen volgen, over faalangst, psychisch zieke ouders en drankverslaafde ouders. Ik heb trouwens een hele leuke herfstvakantie gehad. 's Maandags had ik een verjaardag van mijn opa, dinsdags zijn we een dagje uit geweest, naar Afivauna, 's woensdags heb ik samen met mijn pleegzusje opgepast op 3 kinderen, donderdags kwam mijn tante met 2 nichtjes en een neefje en ben ik naar de dierentuin geweest met 2 pleegbroertjes en een pleegzusje en vrijdags ben ik met mijn eigen ouders en zusjes een dagje uit geweest, naar Urk en Kampen.Mpj040689800001
Helaas ben ik die dag ziek geworden en dat heeft eigenlijk een week geduurd... Nu ben ik gelukkig weer beter; en begint het drukke school leven weer!!
Lxxfs van mij

Afkomstig van mijn allereerste web-log met de titel 'Mijn Dagjes.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...