Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 14 november 2011

'Zie Ginds Komt de Stoomboot'

Sinterklaas is weer aan komen varen uit Spanje. Onze prinsesjes stonden natuurlijk te wachten tot hij eindelijk voet aan land zette. Om alvast een beetje in de Sintstemming te komen heb ik een speciale 'Sint&Piet Kijk&Vergelijk' gemaakt..

Prinses Amalia was dit jaar voor de zesde keer bij de intocht van Sinterklaas, dat zie je op de onderste foto. Boven van links naar rechts: in 2006 (bijna 3 jaar), in 2008 (bijna 5 jaar) en in 2010 (bijna 7 jaar).

 Prinses Alexia liet zich voor de vijfde maal zien terwijl zij naar de Sint en zijn Pieten keek. De eerste keer was in 2007, het prinsesje was daar 2 jaar. Op de middelste foto is ze 3, en daarnaast zien we haar als vierjarige in 2009.

Prinses Ariane was er ook voor de vijfde keer bij, maar in 2007 lag zij in de kinderwagen. In 2008, 2009 en 2010 zag ze vanaf de arm van haar vader of moeder heel het gebeuren aan. Het vierjarige prinsesje vond het dit jaar weer superspannend.. maar ze stond vooral op eigen benen!

 Twee pietenpetjes zien we extra vaak terugkomen. Het paarse petje met de oranje veer zagen we bijvoorbeeld in 2006, 2008, 2009 en 2011 op één van de koninklijke hoofdjes staan. Het roze petje met de paarse veer was erbij in 2007, 2008, 2009 en 2010.

Zowel prinses Amalia als prinses Alexia hebben zich ook een keertje als hulpsinterklaas verkleed. Amalia was bijna 6 jaar, Alexia ruim 5.. De meisjes deden het ieder op een andere manier, en wie weet kiest Ariane volgend jaar (als ze ook 5 is) één of meer van de attributen uit de verkleedkist om zich als Sint te verkleden!

 Alledrie de prinsesjes zijn al eens met de Sint op de foto geweest. Amalia als eerste, in 2009. In 2006 had ze hem al een handje gegeven en in 2008 een tekening. In 2009 kwam hij wel héél dicht langs Alexia, zij heeft in 2010 met de Goede Man geposeerd en dit keer nam hij Ariane op de arm.
En natuurlijk lustten ook de prinsesjes best een pepernootje, Alexia houdt er haar hand voor op. Ariane stopt ze in haar mondje en Amalia heeft een heel zakje vol gespaard!



Tot slot de mooiste plaatjes van voorgaande jaren! Van welk jaar vond jij de foto's het allerleukst?

6 opmerkingen:

  1. Hele mooie log weer, elk jaar opnieuw is het genieten van de foto´s van die blije gezichtjes, een feest om naar de foto´s te kijken en om het plezier van zowel ouders als prinsesjes te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke log weer! Het zijn ook weer super leuke/lieve plaatjes geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's levert dit altijd op! Heb niet echt een voorkeur voor een bepaald jaar, vind het altijd wel een beetje hetzelfde! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg leuk dat ze altijd tussen het 'gewone volk' staan! Levert altijd leuke foto's op (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke log! Superleuke collages hoor! En de prinsesjes (en de prinses!) zagen er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...