Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 7 december 2011

Hoera, Vicks één jaar!

Gisteren is ijsbeertje Vicks, geboren in Diergaarde Blijdorp, één jaar geworden. Daarom was er vandaag een verjaardagsfeestje. Niet alleen kreeg Vicks zijn eigen taart, ook werd er een boekje gepresenteerd dat over zijn eerste levensjaar gaat!

Wegens tijdgebrek kan ik niet de uitgebreide log maken die ik zou willen maken, daarom alvast dit beginnetje. Natuurlijk heb ik het boek gekocht, het is een prachtige aanwinst! Gisterenavond was de Vicksfuif, daar was ik bij, en vandaag was ik weer present bij het Vickspartijtje!


Het allermooiste is wel dat er juist op de dag van Vicks' verjaardag nieuws uit Ouwehands Dierenpark kwam.. Daarover later zeker meer! (IJsberin Huggies is bevallen van een drieling, en twee ijsbeertjes zijn nog in leven en maken het goed!)

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Wat tof dat je hierbij aanwezig bent geweest. En wat zijn je foto's met die ijstaart mooi!! Wat is Vicks toch al groot hé??
  Ik moest helaas die dag werken want anders was ik er zeker ook geweest en had ik je misschien ook wel gezien.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk gedaan zo met die versieringen en taartjes op de foto's van de jarige Vicks :-)

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd VICKS!!! :) Ziet er best lkkr uit... die taart !

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...