Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 14 januari 2012

Leuke attenties gekregen!

Ik ben mijn computer aan het opruimen, dat is een heel karwei en daarom ben ik ook nog niet klaar. Het ordenen van de vele afbeeldingen wil ik eerst achter de rug hebben voor ik verder kan met het maken van logjes met maandoverzichten. Nu vond ik nog een paar collage's die ik nooit heb gepubliceerd op mijn blog! In ieder geval wil ik dat nu goed maken en ze alsnog plaatsen! Alle gulle gevers bedankt!!

Gekregen van Gerrianne.. Zij is na alle migratieperikelen weer volop actief op haar weblog!

Toen Lichelle's weblog drie jaar werd op 29 juli 2011 viel ik als eerste in de prijzen. Zij schreef: Een nood gedwongen nieuwe weblog. Het is een mooie en frisse site. Inmiddels heeft Lichelle een nieuwe website die er ook fantastisch uit ziet en waar heel veel leuke, uitgebreide logjes worden geplaatst.

Op de website van Aline kwam ik op 8 december 2011 tussen haar vele creatieve verhalen en foto's ook een prachtige collage tegen!

Het nieuwe jaar was nog maar goed en wel begonnen of ik kreeg een schitterende collage! Op de zéér mooie blog over 'mode en prinsessen' is altijd wel iets interessants te vinden..

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Erg mooie foto's van deze koninklijke princessen.
  Erg leuk om dit zo te zien.
  Bedankt weer voor je leuke en spontane reactie op mijn blog!! Ben gisteren weer even naar Blijdorp geweest, was er weer lekker weer voor.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie collages! En wat leuk dat je zo positief bent over mijn site!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je die collega hebt geplaatst.
  Ik heb nu een poll geplaatst, je moet ff stemmen...

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...