Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 5 april 2012

Kittens 4 weken

Onze katjes zijn alweer vier weekjes. In die tijd zijn ze enorm gegroeid! De eerste week konden ze nog niet veel meer als slapen en drinken, maar nu zijn kunnen ze kijken, lopen en spelen.
Dit is Bells. Hij is enorm ondernemend en klimt zelf de doos uit. Dan loopt hij overal heen waar hij zin in heeft. Bells is veel wakker en kijkt je dan heel lief aan..
Peukie is wat meer afwachtend. Hij stoeit echter heel wild met zijn broertjes. Als hij eenmaal los mag lopen gaat hij in zijn eentje op verkenning uit. Peukie heeft een heel leuk piratenvlekje rond zijn oog.
Draak is een heel eigenwijs, maar ontzettend leuk katje. Hij is gek op stoeien (het liefst met Peukie.) Hij heeft vandaag voor het eerst van een schoteltje gegeten én een plasje op de kattenbak gedaan, terwijl de andere drie dat niet snapten..
Mosi is dan misschien de jongste, hij is net zo avontuurlijk ingesteld als Bells. Hij klimt ook veel de doos uit om dan op stap te gaan door de kamer. Mosi komt graag zelf bij me op schoot, en blijft daar dan lekker zitten.

Het is ontzettend leuk om de kittens zo op te zien groeien. Ze zien er gezond uit en zijn levenslustig. Moeder Spook zorgt nog steeds goed voor hen en als de kleintjes niet slapen zijn ze aan het spelen!!

9 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Wat groeien ze toch lekker hard!!
  Wat een grappige koppies. Echt hele leuke foto's!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat schattig! Geniet er maar van! Voor je het weet zijn ze groot (maar dan zijn ze natuurlijk nog steeds lief! )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super lief! Wij krijgen over een kleine week ook kittens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke foto's en wat zijn ze schattig, echt heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super grapig! Leuk om foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik plaats binnenkort een logje over de kittens met foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...