Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 15 oktober 2012

Mooie collage's gekregen!!

Deze mooie collage met prins Harry in de hoofdrol heb ik gewonnen, als prijsje voor het insturen van de leukste collage over de prins. Die collage zie je hier onder staan. Voor mij is prins Harry vooral een hele lieve prins, die erg goed met kindjes om kan gaan!
Maar ik kreeg nóg een collage van Stephanie & Caroline, die een hele leuke website bijhouden over prins William en hertogin Catherine van Groot-Brittannië. Ze plaatsen zelfs zoveel logjes dat ik vaak er een aantal mis als ik weer eens kom kijken! Maar als ik langs kom loop ik altijd de leukste logjes na om daar op te reageren en.. plaatste onlangs de 160e reactie! Meiden, bedankt!!

1 opmerking:

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...