Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 28 maart 2011

Teddy is vermist.


Deze foto is gemaakt op de laatste dag dat Teddy bij ons was. Hij zat lekker van het lentezonnetje te genieten. Sinds vrijdagavond is hij spoorloos verdwenen. Hoe we ook ons best doen om hem terug te vinden, tot nu toe heeft dit geen enkel resultaat.

Teddy werd geboren rond 9 juli 2004, die dag hielden we altijd zijn verjaardag. Zijn moeder heette Snoes en zij kreeg 3 zwarte kittens. Teddy kwam op 23 augustus 2004 bij ons wonen. De eerste nachten vond hij het heel spannend om alleen te zijn. Maar al snel ging het beter en ging hij ook de buitenwereld ontdekken.
Teddy groeide op met Loekie en Moortje, en Moortje speelde graag de grote broer. Teddy was gek op speelgoedautootjes, daar sloeg hij met zijn poot tegen. Ook ballonnen waren favoriet, als je de lucht er uit liet lopen en de ballon de kamer door vloog rende Ted er achter aan.

Het duurde behoorlijk lang voor Teddy volgroeid was; hij had dezelfde tengere bouw als zijn moeder. Teddy sliep vaak ergens beneden in de woonkamer. Hij was er altijd gezellig bij.

Toen Teddy 4 jaar was kwam hij op een keer niet thuis. Maar de dag erop strompelde hij toch naar binnen. Hij had een ongeluk gehad! Het duurde ruim 6 weken voor hij weer een beetje opgeknapt was, al die tijd kon hij niet lopen.
Gelukkig ging het daarna langzaam beter. Toch had Teddy nog regelmatig pijn, kon hij wat minder goed springen en was hij sneller verkouden. Maar hij bleef dezelfde vriendelijke kat.
Teddy had altijd een oogje op Mickie, en afgelopen zomer kreeg Mickie in onze schuur een nest. De 2 kittens die bij ons zijn blijven wonen, Spook en Bubbel, hadden een liefdevolle papa. Teddy was heel geduldig met de kleintjes. We denken dat hij ook hun echte vader is; Spook lijkt op hem qua uiterlijk en allebei hebben ze bepaald gedrag geërfd.
Het is echter een schrale troost dat we nu nog wel 2 nazaten van hem hebben; want Teddy was zo'n speciaal huisdier! Hij is nog maar 6 jaar.. en in die jaren dat hij bij ons woonde maakte hij echt deel uit van het gezin. Nu is zijn slaapplek leeg.. geen zwarte kater meer die om een plakje worst zeurt.. Teddy is nog nooit zolang weg geweest en daarom zijn we bang dat hem wat overkomen is.


1 opmerking:

  1. Dit moet wel heel vervelend voor je zijn!
    Ik houd niet zo van katten...

    Mijn zusje trok een keer aan z'n staar (van een poes)(want ze wilde hem aaien, maar hij liep weg) toen heeft die kat mij helemaal open gekrabt...
    GGGGGRRRRRR!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

1000 reacties!

Het blijkt uiteindelijk een misverstand te zijn, maar ja, ik heb de collage al klaar, dus ik plaats 'm toch maar. Laatst zag ik dat de...