Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 18 maart 2013

Afscheid van Luukie

Luukie 1 mei 2008 tot 18 maart 2013.

Helaas heb ik er voor moeten kiezen om mijn allerliefste kater Luukie te moeten laten inslapen. Vanmorgen is hij op mijn schoot doodgegaan na enkele dagen ernstig ziek te zijn geweest.
Hij kon niet meer. Ik heb heel veel liefde van hem gekregen en hij laat een grote leegte achter.
Ik kan het (nog) niet bevatten dat hij er niet meer is..

8 opmerkingen:

 1. OH Jenny wat erg!! Hoe is hij ineens zo ziek geworden? Wat zielig! Pff.. heel veel sterkte hoor.. je kostbaarste bezit verloren. Mooie Luukie was nog geen vijf jaar.. Heel veel liefs en sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat doet mij dit een verdriet om te zien. Na het leuke logje over de kittens. Het is gewoon onbegrijpelijk, zo heb je ze gezond en wel en zo zijn ze er niet meer. En dat leegte gevoel is verschrikkelijk! Heel veel sterkte in deze tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Donderdag gaf Luukie verschillende keren slijm/vocht over, hij at niet meer. Toen hij vrijdag al het water dat hij die dag in kleine beetjes gedronken had ook uitspuugde werd ik helemaal ongerust. Bij de dierenarts bleek hij ver uitgedroogd, er werd een röntgenfoto van zijn buik gemaakt en hij kreeg een infuus (vocht) en injectie met anti-braakremmer (die 24 uur werkte) Ook ontdekte ze een hartruis. Hij werd niet beter en verzwakte steeds meer. Ik heb nog een weekend van hem kunnen genieten, gisteren bleek het helemaal mis, wat ik al aanvoelde komen. Zijn darmen waren ineen geschoven en hij was uitgedroogd. Als dood lag hij op de onderzoekstafel. Na het spuitje werd hij slapper en toen is hij op mijn schoot ingeslapen. Mijn lieverd, ik kan er niet bij.. Inderdaad mijn kostbaarste bezit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :( zo erg...
  Nogmaals veel sterkte ! Hopelijk kunnen de andere katjes je een beetje tot troost zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte Jenny!
  Het zal wel heel moeilijk voor je zijn.
  Je kunt je erg aan dieren gaan hechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterkte! Heel veel succes met het verwerken. Hopelijk kun je troost vinden bij je andere dieren, maar je hebt je zo gehecht aan hem. Wat je volgens mij, bij veel dieren hebt. Heel veel sterkte! Heel veel sterkte in deze tijd. Wat een leeg gevoel moet je nu hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...