Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 19 maart 2013

Specials rondom Luukie

Jullie begrijpen waarschijnlijk wel dat ik nu aan weinig anders denk dan aan Luukie. Het katje wat in mijn leven kwam na een zware periode, waarin ik het verlies van Loekie nog eens bovenop mijn persoonlijke problemen te verwerken had gekregen. Dit keer is dit opnieuw gebeurd. Net nu ik weer iets op begon te krabbelen komt deze zware slag.

Op mijn elfde kreeg ik mijn eerste katje. Loekie. Jammergenoeg is hij op 5 jarige leeftijd doodgereden, waar ik heel veel verdriet om gehad heb. Dat gebeurde juist in een moeilijke tijd, een tijd van depressie. Het jaar erop kreeg ik in de zomer een nieuw katertje, Luukie. Ik ben nog meer aan Luukie gehecht geraakt als aan Loekie, vooral omdat Luukie een heel aanhankelijk karakter had. Een week geleden was er nog niets aan de hand, nu ligt hij in de tuin. Met hem is een stukje van mijn hart verdwenen.
Vanaf dat Luukie een kitten van 8 weken is tot nu heb ik veel foto's van hem gemaakt. Ik ben bezig met het samenstellen van een fotoboek. De allermooiste foto's gebruik ik ook om collage's mee te maken. De komende tijd verwacht ik regelmatig over Luukie te bloggen.
Bedankt voor de lieve berichtjes; ik waardeer dit erg!

3 opmerkingen:

 1. Sterkte! Wat jammer van Luukie, zeker omdat je dit al een eerder mee gemaakt hebt. Het hoort er ook wel bij, maar je wilt ze toch liever bij je houden. Ik ben erg benieuwd naar de logjes, als ik jou zo over hem hoor en de foto's zie, moet het een geweldige kater geweest zijn! Nogmaals sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve foto's! En nogmaals sterkte! Weet helaas precies hoe het voelt.. alsof je door midden gezaagd wordt. Niets kan zoveel pijn doen als het verlies van je maatje, wat behalve 'huisdier' ook veel meer was en betekende.
  Succes met het maken van het fotoboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto´s wat een lief katje! Het is gewoon heel vervelend dat je het nu weer mee maakt. Een dier kan zoveel meer betkenen dan alleen een huisdier zijn. Het is je maatje, en je deelt er van alles mee. Ze beuren je op als je het even niet meer ziet zitten. Je kunt nu terug gaan denken aan de mooie herinneringen die jullie samen hebben. Veel sterkte meisje!

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...