Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 30 april 2013

Koninginnedag 2013

Wat een speciale dag is het toch!! Onze prinsesjes kunnen er niet meer om heen dat ze van koninklijke bloede zijn. Maar wat doen Amalia, Alexia en Ariane het goed vandaag! Ik kan niet anders zeggen dan: ik ben trots op ons koninklijk gezin!!!! Voor mij was het verder een dag met een oranje tompouche en worteltjes- met diezelfde kleur.. Kater Teddy stal de show met zijn mooie strik! 'k wilde even laten weten dat ik deze week zeker nog uitgebreid aandacht besteedt aan deze dag, 30 april 2013.

2 opmerkingen:

  1. Leuk he, de oranjetompoezen en de worteltjes stonden ook bij ons op tafel...

    Het was een geweldige dag! En wat spannend allemaal voor die kleine prinsesjes. Maar ze deden het supergoed! OOk ik ben trots op ons koningshuis, Jenny!

    BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...