Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 24 december 2013

De ingestuurde creaties, bekijk jouw verrassing!

Als eerste kreeg ik deze mooie kopfoto binnen, nog op dezelfde dag als dat ik het verlanglijstje naar Jacobien had gestuurd! Ze schreef: Hier is dan mijn collage voor Lichelle, ik had er heel veel zin in om hem te gaan maken! De foto van Leonor komt van de kerstkaart van vorig jaar. Dit is een scan van mij! Verder zijn de foto's gewoon van ppe, zoals je al kon zien. Alsjeblieft, Lichelle, voor jou!
Dit is een aangepaste kopfoto, de foto van het gezin van prins Carlos is vervangen.
Bovenstaande collage heb ik gemaakt voor Jacobien, als bedankje voor het meedoen, een extra decemberverrassing dus. Met haar favoriete Royals, Estelle, Ariane en Ingrid-Alexandra & in haar lievelingskleur (blauw!)

 Dan gaan we vervolgens verder met de Kerstverrassing die Marije heeft gemaakt, voor Jacobien! Ik ben gegaan voor een welkomsfoto,was de begeleidende tekst. Jacobien had vergeten te melden wat ze graag wilde hebben, dus was Marije er vrij in om er een échte verrassing van te maken.. Alsjeblieft, Jacobien, dit is voor jou!
 Natuurlijk heb ik ook een bedankje gemaakt voor Marije, die eigenlijk niet echt Favoriete Royals heeft, maar er toch wel een paar weet op te noemen: Isabella van Denemarken, Alexia van Nederland en Magali van Vollenhoven. En lichtblauw vindt ze een mooie kleur..

 In ieder geval wist Marije wel graag wat ze zou willen hebben: een welkomsfoto! Dus heeft Mariska haar wens vervuld: mijn creatie voor Marije! Alsjeblieft, Marije, veel plezier er mee!

Op mijn beurt heb ik voor Mariska een collage gemaakt, omdat zij voornamelijk de Nederlandse Royals volgt, prijken die er op. Haar favoriete kleur is oranje, maar paars vindt ze ook een mooie kleur. Deze laatste heb ik als achtergrond gebruikt.
 Gerrianne is met haar mooie zelfgemaakte foto's aan de slag gegaan voor Mariska. Ze schreef erbij: Nog net op tijd mijn collage voor Mariska. Alleen ik heb er geen tekst op gezet omdat ik niet goed wist wat! Ook zonder tekst is de collage prachtig, alsjeblieft Mariska!
Wat leuk, de lievelings Royals van Gerrianne zijn prinses Annette en koningin Máxima! En ook Gerrianne vindt blauw de mooiste kleur.. Daar wist ik wel raad mee, met als resultaat deze collage.
Gerrianne zette onder haar verlanglijstje: Het maakt niet uit wat ik krijg, als het er maar mooi uit ziet! Zij laat zich dus echt verrassen en krijgt van Wills: In een worddocument mijn gedicht voor Gerrianne met twee zelfgemaakte foto´s die ik heb gemaakt van haar lievelingsprinses en Koningin. Vanwege het plaatsen op mijn website heb ik er even een printscreen van gemaakt, je krijgt je creatie via de mail toegestuurd. Alsjeblieft, Gerrianne!
Wills, ik vind het superleuk dat je mee hebt gedaan en daarom deze collage als bedankje. Je schreef op je lijstje dat Prinses Victoria en Prinses Estelle, Koningin Mathilde en Koningin Máxima je favoriete Royals zijn en je lievelingskleuren rood, roze en paars. Ook daar kon ik wat mee..
 In het mailtje van Lichelle stond: Hierbij mijn creatie voor Wills. Zo te zien is het een collage geworden, die ook als kopfoto gebruikt kan worden, hij ziet er vrolijk uit! Veel plezier ermee, alsjeblieft Wills!

En zo is het cirkeltje weer rond, deze collage is vanzelfsprekend voor Lichelle, met haar favoriete prinsesjes erop, Amalia & Leonor! Heel leuk dat je ook hebt meegedaan, dank je wel!
 
Bedankt voor jullie enthousiasme en creativiteit, ik vind het leuk dat de Decemberverrassing zo'n geslaagd idee is gebleken!
Foto's: PPE, screenshot Blauw Bloed, RVD, Kongehuset.dk H.K.H. Kronprinsessen, Kungahuset.se Kate Gabor,Kongehuset.no, zelfgemaakt door Gerrianne & Wills.

3 opmerkingen:

  1. Wat heeft iedereen een leuke december verrassing gekregen!
    Leuk gedaan Lichelle, mijn december verrassing. Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...