Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 19 december 2013

Kerstgroetjes van prinses Estelle!

 Wat worden we toch elke keer verwend met schitterende foto's van het Zweedse prinsesje Estelle.  En deze keer ontvingen we een heuse kerstgroet van Slot Haga in de vorm van een video! Het leverde een schitterend kijkje op in het leventje van het kleine prinsesje.

 Het meisje is nu 1 jaar en 10 maanden, in februari hoopt ze haar tweede verjaardag te vieren. De kleine Estelle is een bijdehand peutertje! Ze kan al flink babbelen en ook kerstkoekjes bakken is niet te moeilijk voor haar. Op het kinderdagverblijf waar ik heb gewerkt en nu vrijwilligerswerk doe bakken we ook wel eens koekjes. En echt waar, prinsesje Estelle doet het precies zoals andere kindjes! Het lijkt zo gewoon, maar het is natuurlijk niet echt gewoon dat de hele wereld mee kan genieten..

 Vooral het snoepen van het deeg, dat vinden alle kindertjes geweldig. En ach, als ik eerlijk ben vind ik dat ook lekker! Estelle is ook al erg handig met de deegroller, voor een meisje van haar leeftijd is zij daar echt goed in. Het prinsesje zit eerst bij haar moeder, kroonprinses Victoria, en daarna bij haar vader, prins Daniël, op schoot. Als ze haar deegrollertje in handen heeft rolt ze nog eens over het deeg en daarna slaat ze er met platte hand op. Als haar papa het deegrollertje weer over wil nemen zegt Estelle volgens mij zoiets als: 'Mij!' en pakt ze het snel terug.

Haar mama pakt wat vormpjes op en vraagt de kleine meid: "Estelle, zal mama dit varken nemen?" maar het prinsesje zegt beslist: "Nee." Ze schudt haar hoofdje er nog eens bij. Haar papa vraagt: "Wat doet het varken?" Estelle maakt een knorrend geluid. Nog enkele vormpjes worden afgekeurd maar als prinses Victoria haar dochtertje een vormpje van een kat laat zien lacht ze blij! Zachtjes zegt ze: "Ja." Als prins Daniël vraagt welk geluid die maakt, maakt ze een 'auw'- geluidje. "Miauw!" reageert haar papa vervolgens. "Mama" zegt Estelle. Prinses Victoria pakt een vormpje van een popje en geeft het Estelle. Vervolgens geeft Victoria er kusjes op en speelt er 'kiekeboe' mee. Dan is Estelle het zat en loopt weg. Eigenwijs klein schatje!!!

Foto's: Kate Gabor/Kungahuset.se. Bekijk HIER de video waaruit de screenshots komen.

Degenen die meedoen aan de decemberverrassing: denken jullie aan de uiterste inzenddatum??

5 opmerkingen:

  1. Wat grappig dat we allebei ongeveer gelijk een logje over Estelle plaatsten! Het is zeker erg leuk dat we haar zoveel te zien krijgen, ze is zeker eigenwijs! Zullen we vragen of we de koekjes mogen proeven, wie weet zien we Estelle dan nog wel :-P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve leuke log! Estelle is echt een schatje om te zien! Zal morgen de December verassing naar je mailen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke log! Ook leuk dat je een van de foto's in je kopfoto verwerkt heb! Je kopfoto is mooi geworden! Mijn december verassing heb ik ondertussen ook gemaild!

    BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...