Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 20 februari 2015

Tijdelijke ? Stop

Beste allemaal.

Waarschijnlijk hebben jullie mijn reacties en blogs gemist.
Het gaat de laatste maand helemaal niet goed met mij waardoor ik nauwelijks achter de computer heb gezeten. Heel langzaam ga ik wel wat vooruit, maar ik weet niet meer waar ik moet beginnen en wat ik nog wil en wat ik nog kan.
Ik denk er over om te stoppen met mijn koninklijk huis verzameling, niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar wel omdat het me volkomen boven het hoofd is gegroeid.
Ik zou dan wel heel graag iemand vinden die mijn knipsels over zou willen nemen zodat ze niet allemaal weggegooid hoeven te worden.. het is van jaren opgespaard, van binnen- en buitenlandse prinsjes en prinsesjes.
Het naar de dierentuin gaan ben ik weer een beetje aan het opbouwen en mijn fotopagina bestaat ook nog, heb er in de afgelopen week voor het eerst weer wat foto's op gezet.
Ik weet niet of ik in de toekomst weer verder wil met mijn blog, daarom wil ik jullie alvast heel erg bedanken voor alle reacties! En de bloggers: heel veel succes met jullie websites, zodra ik er aan toe ben kom ik echt wel weer eens langs..

Deze collages had ik nog gemaakt voor een logje:Bedankt Lichelle http://www.kleineroyals.wordpress.com & Dagmar voor het gebruiken van de foto's.

10 opmerkingen:

 1. Heel erg jammer dat je stopt met het koninklijk huis maar ik begrijp het als het allemaal te veel wordt. Als je wil, wil ik je verzameling wel overnemen. Veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wills,
   Het gaat zo en zo nog wel een tijdje duren voor ik het zeker weet. Mijn begeleidster vond het beter als ik nu nog geen beslissing neem. Ik moet er ook eerst over praten met mijn therapeut, na 11 jaar stoppen is toch ook wel een hele verandering. Zou je dan alleen mijn knipsels willen overnemen (ze zijn niet compleet, af en toe heb ik wel dingen opgeplakt) of ook tijdschriften, boeken etc?
   Groeten van Jenny.

   Verwijderen
  2. Ik denk zelf dan aan tijdschriften en aan boeken.
   Zelf heb ik ook al een hele berg knipsels.

   Ik hoor het wel als je ze weg wilt doen. Het is denk ook beter om er eerst met je therapeut over te praten. Hopelijk kom je tot een oplossing die bij jou het beste past. In ieder geval heel veel sterkte.

   Verwijderen
 2. Ach Jenny, ik had je idd gemist en ik vermoede al dat het niet helemaal goed gaat met je. Jammer dat je stopt maar ik begrijp het. De leuke collega's die je nu ook weer heb gemaakt ga ik echt missen hoor. Ik wens je heel veel sterkte. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend dat je deze keuze hebt moeten maken. Ik bekeek je logs met veel plezier.
  Heel veel sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat je stopt, veel sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jenny,

  Ik schrik hier best van, vind het zo jammer dat je misschien gaat stoppen met je site en je verzameling. Ik hoop dat je doorgaat met je blog, want wat hebben we veel mooie koninklijke momenten kunnen behandelen op onze blogs. Bedankt voor alle mooie jaren die we hebben gehad. Heel veel sterkte met alles.

  Lichelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is jammer, maar ja als je en keuze moet maken tussen je gezondheid en je hele en mooie hobby, dat is erg moeilijk. Denk er goed over na, samen met je therapeut en hopende kom je tot een juiste en goede beslissing en wat die ook zal zijn, die zullen we moeten respecteren.

  Ik wens jouw heel veel sterkte met je gezondheid en zeer zeker met het nemen van een goed besluit, dat bij jouw past. Doe niets overhaast en laat af en toe wat van je horen, als je dit kunt opbrengen en lukt dit niet, alle begrip. Ik wil je wel bedanken voor al die mooie logjes die je in de afgelopen periode hebt geplaatst.

  Heel veel sterkte met alles en wie weet horen we nog wat van je in de toekomst en dan misschien niet van het Koninklijk Huis, maar wel van je fotografie, want die schattige momenten zou ik voor geen moment willen missen, maar nogmaals doe het kalm aan met het nemen van een beslissing.

  Hartelijke en meelevende groetjes van Royaltyfan Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeffrey, zoon van Anja1 maart 2015 om 12:40

  OOk ik vind het jammer als je stopt, ik heb pas je site ontdekt en die vind ik erg mooi, maar ja, het is jouw keuze, jouw site, beterschap en succes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer dat je met je blog stopt, maar het belangrijkste is dat je je weer goed gaat voelen! Hopelijk kunnen diverse dieren daar ook een beetje voor zorgen! * *Knuffel van RFV*

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...