Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 13 maart 2015

Update.

Hallo allemaal,
Bedankt voor de lieve berichtjes!
Graag wilde ik even een kleine update geven omdat hier naar gevraagd werd.
Het gaat heel langzaam en ik heb vaak moeite om positief te denken, maar het gaat met kleine stapjes vooruit. Als ik per week kijk dan kan ik steeds iets meer aan.

Vandaag heb ik een deel van mijn enorme voorraad knipsels die ik had verzameld uitgezocht. Alleen de allerleukste plaatjes heb ik gehouden. Eerst was alleen het idee al te lastig, nu ging het eigenlijk best goed. Misschien komt dat omdat ik het zo en zo al niet meer zag zitten om die ooit allemaal nog op te plakken en misschien omdat ik het toch al niet meer allemaal geweldig vond. Soms was het wel even lastig, vooral als het de Deense tweeling als baby's, kleine prinses Estelle of prins George betrof. En ik vermoed dat het nog wel een beetje moeilijker gaat worden als ik toekom aan de Nederlandse prinsesjes toen ze klein waren. Dan is het toch al gauw: 'O wat schattig..'

Ik zag de mooie foto's die er vrijgegeven zijn voor de verjaardagen van de Zweedse prinsesjes Estelle en Leonore. Wat zijn dat toch schatjes! En ik heb besloten dat ik best nog wel af en toe iets mag uitknippen en opplakken, mits ik het echt heel erg leuk vind. Mijn therapeut kwam met het idee om tijdschriften naar een verpleeghuis te brengen, voor de mensen daar. Als ze het daar wat vinden dan lijkt me dat wel leuk. Maar er blijft dan nog heel wat over, daar ga ik nog verder over nadenken.

Mocht er veel veranderen dan zal ik zeker wel nog een update schrijven, dat vind ik helemaal niet vervelend om te doen. In de afgelopen week ben ik voor het eerst weer op enkele websites langs geweest en daar ga ik ook mee door. Ook plaats ik nu weer regelmatig foto's op mijn Facebook fotopagina, gelukkig heb ik daar weer een beetje plezier in af en toe.

Nou, de hartelijke groeten,
Jenny.

In deze blog nog twee vergeten collages met foto's van Julia en Paola ten Cate, ook weer dankzij het gebruiken van de foto's van Lichelle van http://www.kleineroyals.wordpress.com & Dagmar!

4 opmerkingen:

 1. Fijn, dat het iets beter gaat eb dat je moeite hebt nog met positief denken, ja dat is niet voor iedereen weggelegd, maar volgens mij ben je wel op de goede weg bezig, die dan weliswaar langzaam vordert, maar dat geeft niet niet. Wil je te snel, dan gaat het dadelijk weer verkeerd, maar ik ben blij dat je een up date van jezelf hebt gegeven,

  En dat je plezier hebt om af en toe foto's te plaatsen op facebook, dat toont toch een beetje vooruitgang, Sterkte met alles en wie weet horen we in de toekomst nog wat van je, dat zou leuk zijn, maar doe het kalm aan.

  Groetjes en heel veel sterkte van een trouw Royaltyfan Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte nog! En niet zomaar van alles weggooien hoor, al snap ik wel als je teveel knipsels hebt... (ik spaar ze ook al lang niet meer.. het wordt zo rommelig)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny,

  Ik lees nu je berichtjes pas want ben door drukte een hele poos niet op je weblog geweest. Wat vervelend dat het niet goed met je gaat en wat erg dat je gaat stoppen met je site, gedeeltelijk begrijp ik. Niet al je spullen weggooien hoor, daar krijg je spijt van! Je kan het toch ergens bewaren tot je je weer goed voelt en er dan misschien kracht uit putten als je het gaat inplakken of bekijken?
  Leuke collages heb je gemaakt.

  Groetjes, Dagmar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We zijn nu een paar maanden verder en hoe gaat het met je Jenny; ik heb nog genoeg stof op je site die ik doorneem, maar zeker die uitstapjes naar de dierentuin, mis ik, maar in het algemeen, je hebt een mooie site. Hopende krijgen we weer een up date, tenminste als je er aan toe bent.

  Ik wens je veel beterschap en succes met alles en ik blijf aan je denken.
  Groetjes van een trouw Royaltyfan Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...