Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 13 juni 2015

Diergaarde Blijdorp 10 juni 2015.

Bij de witkruinmangabey's is er op 17 mei weer een baby geboren. Vader Ignazio heeft inmiddels met Esperanza 5 nakomelingen gekregen. Met het andere vrouwtje Caspar heeft hij er ook 2. Op de foto's bovenin de collage is te zien dat het jonge vrouwtje Efana (het enige vrouwtje van de 7 jongen) aan het oefenen is met haar kleine halfbroertje, wat geboren is in november 2014. Het liefst zou ze de nieuwe baby willen vasthouden! 


 Gorillababy Aybo, 30 maart 2015.
Gorillababy Thabo, 7 mei 2015.

Bij de gorilla's zijn er na 6 dochters (Thirza, Adira, Tuena, Ayba, Tamu & Tonka) nu ook 2 zonen van Bokito geboren. Aybo is de zoon van Aya en geboren op 10 december 2014. Thabo is de zoon van Tamani en hij kwam op 18 april 2015 ter wereld. In de collage is Thabo linksonder te zien. Het zijn zulke schattige apen-ukkies!

Er zijn ook twee zeeleeuwtjes geboren, wat ook weer ontzettend vertederend is om te zien. De moeders waren volop met hun kleintjes bezig en het 'gemekker' is af en toe niet van de lucht. Op 13 april is er weer een girafje geboren, een dochter voor Doris, Sofie. De prachtige groep netgiraffen bestaat nu uit maar liefst 15 dieren, waaronder ook de oudste giraf van Nederland, Tipsy. Zij hoopt op 8 juli haar 26e verjaardag te vieren.
De ijsbeer-tweeling is nu een halfjaar oud en ze spelen wat af!

Houd de Facebookpagina in de gaten voor nog wat meer foto's van dit bezoek aan de Diergaarde.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's weer Jenny! Vooral de gorillababy's zijn zo schattig! Ga lekker in het zonnetje naar de dierentuin en geniet van de dieren! Niets moet, alles mag hahahahaha! CARLA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga snel weer :) bedankt voor de leuke reactie!

   Verwijderen
 2. Hoi Jenny,
  Wat een fantastische foto's heb je gemaakt. Echt tof die gorilla baby's en ook die ijsbeertjes zijn zo ontzettend leuk. Prima gefotografeerd hoor Jenny.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...