Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 26 juni 2015

IJsbeertjes hebben namen!

Mijn eerste reactie was: 'Hoe kom je erop?' Dat het unieke namen zijn, dat staat vast. Sizzel en Todz, Todz en Sizzel.. Het went al een beetje. Natuurlijk heb ik als grote ijsberen-fan ook mee gedaan met de namenwedstrijd. Tja, de namen Frizzel en Frozy had ik oorspronkelijk verzonnen voor de ijsberen Luca & Lynn. Dit keer maar weer wat anders: Ananya & Daliko, in deze namen zitten bovendien alle letters van de naam van hun moeder, Olinka.


Zelf had ik al wel het idee, mijn inzending wordt het niet, maar ja, niet geprobeerd win je zeker niet. Mijn zus Aline (kijk ook eens op haar leuke hobby-blog) had ook leuke namen bedacht: Splash & Spetter. En ik las ergens Spitz & Skimo; goed gevonden en zo waren er vast nog veel meer originele idee├źn. Maar er kan maar 1 winnaar zijn. En dus heten de ijsbeertjes nu Sizzel en Todz. Vanaf nu zijn het dus geen unieke namen meer, want de ijsbeertweeling is hartstikke populair!

Bekijk ook de video die hoort bij de foto's in dit logje (gemaakt op 15 juni 2015)..

1 opmerking:

  1. De namen die je had ingestuurd zijn origineel! Al klinkt Sizzel en Todz ook wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...