Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 5 juni 2015

Nieuwe start!

Hallo allemaal,

Het heeft me goed gedaan van meerdere mensen de vraag te hebben gekregen om een update te geven. Hoe gaat het nu met mij... Nou, ik ben net een week eindelijk weer een beetje mezelf aan het worden.
Daarvoor had ik nergens energie voor en er lag een dikke duistere deken over me heen.

Er is veel gebeurd het laatste halfjaar. Ik durf niet meer verder aan deze website omdat ik bang ben dat ik weer in mijn hoofd zal halen dat ik alles wil bewaren wat ik er op zet. Al mijn hobby's werden obsessies en gelukkig begint dat eindelijk wat minder te worden.

Deze positieve verandering is waarschijnlijk gekomen door dat ik andere medicijnen ben gaan gebruiken. Ik was wel bang, de laatste keer is het helemaal niet goed gegaan, maar zo kon ik ook niet verder. Wie weet mocht dit het middel zijn in God's hand om me beter te voelen. En tot nu toe mag het wonderlijk goed gaan. Wat lichte bijwerkingen zoals duizeligheid en moeheid, maar verder niet. Ik ben ook veel minder angstig en lusteloos; de dwang is afgenomen. Het lijkt nu al aan te slaan!

Ik heb vandaag afscheid genomen van mijn vorige weblog, die ik eigenlijk nog helemaal over had willen zetten. Dat zou alleen maar heel veel werk betekenen met allemaal berichten uit het verleden. Deze website laat ik wel bestaan, maar ik heb een nieuwe aangemaakt: Jenny's Pics.

Groetjes en tot ziens aldaar!
Jenny

4 opmerkingen:

 1. Fijn om te horen dat het iets beter met je gaat! Veel succes en sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,

  Ik hoop dat het in de toekomst nog beter met je gaat en dat je een nieuwe start kan maken op een nieuwe website, dat gun ik je. Ik gun je een leven waarin je kunt genieten van de kleine dingen om je heen. Zonder dat je je somber voelt.

  En als je het leuk vind, mag je me altijd persoonlijk mailen.
  Om dingen kwijt te kunnen.

  Groetjes en veel sterkte., Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om dit te horen, veel sterkte en succes met je nieuwe website.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben op je nieuwe site geweest, maar ik kan niet reageren, want ik doe dit altijd met de naam en die staat er niet meer bij. ik hoop dat je dit leest en dat je dit kunt aanpassen.

  Groetjes en succes Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...