Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 27 juli 2015

5 jaar!

 Vandaag zijn broer en zus nog even op de foto geweest samen. Ze hebben allebei hun eigen leventje, maar als ze bij elkaar in de buurt zijn gaat dat prima. 
Het was een hele verrassing 5 jaar geleden. In een wasmand in de schuur bracht de 12-jarige buurtpoes Mickie haar laatste nestje ter wereld. Bubbeltje werd meteen uitgekozen door mijn moeder om bij ons te komen wonen. De kleine Spook had een ander thuis gevonden, maar na enkele dagen kwam zij weer terug omdat het niet samen ging met de andere poes des huizes. Spook was helemaal van slag en daarom hebben we haar tenslotte ook gehouden. Bubbel en Spook werden lang verzorgd door hun moeder Mickie. Wij nemen aan dat Teddy de vader is van het stel; in elk geval heeft hij zich ook als vader gedragen, de kittens waren dol op 'm.

Bubbel
stoere gozer van formaat.
Zachtaardige kater
gevoelig en alert.
Mooie jongen die je bent!
Onze grote vent.
Je hoort erbij
en je maakt ons blij!


Spook
Lieve snoes, zo eigenwijs.
Altijd in beweging.
Springen van het dak,
zo in de boom.
1 keer ging dat een beetje mis.
Jouw piep-mauwtjes en gesnor.
Kopjes geven en rollen op straat.
Je grote ogen, zo mooi.
Lief Spook, onze grote vriendin!

Foto's van de eerste maanden

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Gefeliciteerd met deze jarige katten. Grappige namen hebben ze..haha..!!
  Erg leuke foto's!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jenny, gefeliciteerd en inderdaad grappige en leuke namen, maar nog mooier is dat spook na enkel dagen terugkeerde bij jullie, kortom de weg terug gevonden had en dat jij/jullie ze verzorgde en nu dus 5 jaar later zien ze er stralend en gelukkig uit. Mijn complimenten gaan dus uit naar jouw en je familie die ze zo goed verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd! Wat een lieve poezen zijn het. Ze zien er erg mooi uit! Wat leuk dat je elke keer foto's van je poezen/katten laat zien... Op de foto's vind ik het ook erg lieve dieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er weer een leuke log van gemaakt en wat zien ze er schattig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke mannetjes! Leuk dat je ze al echt vanaf hun geboorte hebt. In Bubbel zie ik een beetje een grijze versie van mijn Bas! Inclusief sikje.

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...