Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 12 mei 2016

Het ruime hemelrond..

 Vanavond moest ik zo denken aan psalm 19 vers 1:
Het ruime hemelrond
Vertelt, met blijden mond,
Gods eer en heerlijkheid;
De held're lucht en 't zwerk
Verkondigen Zijn werk,
En prijzen Zijn beleid.
Dus kan ons dag bij dag,
Tot roem van Gods gezag,
Zijn wonderen verhalen;
Dus weet ons nacht bij nacht
Zijn onbegrensde macht
En wijsheid af te malen. 

In de natuur zie ik toch heel duidelijk dat God er is en zijn mijn twijfels even weg. Jong leven in de polder en de dierentuin, onze katten, alles zo mooi geschapen..
Vandaag maakte ik me zoals vaker om heel veel dingen zorgen. Dat kan alles verdringen wat wel mooi en leuk is. Maar toen las ik weer eens hoe slecht dat bepaalde mensen het hebben op deze wereld. Dan weet ik wel dat ik toch gezegend ben. Dan kan ik me nu al druk gaan maken over wat er allemaal kán gebeuren, maar in de Bijbel staat:  Zijt dan niet bezorgd tegen den morgen; want de morgen zal voor het zijne zorgen; elke dag heeft genoeg aan zijn zelfs kwaad.
Ik heb plannen een overzicht te maken met alle katten die bij ons wonen en hebben gewoond. Alleen de tijd nog niet gevonden om er aan te beginnen. Vanavond zat ik met Joepie op een bankje en het was zulk lekker weer. Ze is helaas ontzettend veel weg, maar ik weet dat ze geniet van het buitenzijn. En als ik haar dan roep en ze rent naar me toe, dan zijn we allebei blij om elkaar te zien. Jojo is om het huis, met dit mooie weer ook heel veel buiten. En dan alle anderen..  ja, dat is ook een rijkdom. Al brengen ze zorgen mee, ik kan ze niet missen.

3 opmerkingen:

1000 reacties!

Het blijkt uiteindelijk een misverstand te zijn, maar ja, ik heb de collage al klaar, dus ik plaats 'm toch maar. Laatst zag ik dat de...