Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 16 augustus 2016

Foto's uit Diergaarde Blijdorp (2)

 De wolf met blauwe ogen, Aziatisch olifantje Sunay eet hooi met zijn zus Faya, ijsbeer Olinka zwemt op haar gemak op haar rug, jonge dieren zijn altijd leuk: prairiehondje en kuifmakaakje!
 Jong netgirafje Imke, Aziatische leeuw Aapel, bantengkalfje, gevlekte hyena Dolly en de andere Europese wolf.
Bij familie kuifmakaak is er veel te beleven nu er twee jonge aapjes zijn. Het oudste kleintje is geboren op mijn verjaardag, 07-08-2014. De andere is van begin dit jaar. 't zijn echte hartendiefjes (zie hun achterkantjes)!

Op 10 juni ontdekte ik dat er een nieuwe aanwinst te bewonderen was bij de witkruinmangabey's. Het kersverse babyaapje was pas die dag geboren! Zijn oudere (half)broertjes probeerden toch de show te stelen, wat aardig lukte :)

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Hele leuke foto's heb je gemaakt. Fantastisch.
  Die mangabey zijn ook grappige aapies maar niet altijd makkelijk te fotograferen. Zo stond ik pas ook bij dat oranje gekleurde jonkie van de francois langoertje (daar tegenover het amoerpanter verblijf). Maar die is ook heel moeilijk te fotograferen.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  De foto's van de kleine aapjes zijn zo lief. Grappig om de achterkantjes van de familie kuifmakaak te zien, idd erg toepasselijk bij het bijschrift ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeffrey, zoon van anja24 augustus 2016 om 09:26

  Ik als apenfan, heb wederom genoten van de aapjes, erg mooi en lief

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...