Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 1 december 2016

Gedeelde slaapplaatsen!

Het is voor mij een kleine 'sport' om zoveel mogelijk verschillende katten op dezelfde slaapplek te spotten. In bovenstaande collage een klein roze doosje, wat al maanden een favoriet plaatsje is. Op de foto links ligt Pluis erin, rechts boven Riesje en Spook, midden Rino en Jojo en onderaan Mies.

 Deze 'theemuts' kocht ik maanden geleden. Pas toen we hem ingedeukt hadden en het een soort 'poef' werd is hij populair bij de katten. Links: Rino in de theemuts, rechtsonder Freddie in de theemuts. Rechtsboven: Jojo en Freddie, midden: Rino en Riesje, in de derde rij Pluis en Spook op de poef.

Deze deken heb ik zelf gebreid. In de grote stoel slapen de katten er om de beurt op. Links ligt Bubbel heerlijk te slapen. Rechts: Rino tijdens een wasbeurt, Spook, midden: Freddie en Pluis, onder Mies.
Tot slot dit mandje, dat we nog niet zo lang hebben. 'Delen met velen', opgestaan is vaak plaatsje vergaan. Foto links: Jojo rekt zich uit. Foto's rechts: bovenaan Freddie en Riesje, midden Mowgli en Spook (met strik) en onder Rino.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk en gezellig lijkt mij dat al die poezen in de theemutsen, dekentje en dozen. Erg lief en leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief! Zo leuk om een ieder zo op zijn eigen slaapplek te zien. En wat een leuke kattennamen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke log! Grappig dat ze allemaal in verschillende dozen e.d. liggen. Bas heeft ook meerdere slaapplaatsen, maar hoeft natuurlijk nooit te delen. Hij ligt grotendeels in z'n mand (die steeds meeverhuisd van boven naar beneden), verder ligt hij graag in mijn wieg op zolder, op een stoel boven, en in de schuur ligt hij in de zomer graag in een kistje met stro of in een oude mand van Boelie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahahaha..... wat ontzettend leuk al deze poezenplaatjes en dan ook nog in verschillende dozen, mandjes en theemutsen. Echt super en vooral foto 2 en 3 zijn geweldig leuk :-))))
  Hartelijke groetjes,
  Helma

  BeantwoordenVerwijderen

1000 reacties!

Het blijkt uiteindelijk een misverstand te zijn, maar ja, ik heb de collage al klaar, dus ik plaats 'm toch maar. Laatst zag ik dat de...