Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 11 februari 2017

Het eerste jaar van Freddie.

 3 weken.
 6 weken.
9 weken.
April 2016.
Mei 2016.
Juni 2016: met Boefie.
Juli 2016: met Rino.
Augustus 2016: Met Riesje.

September 2016.
Oktober 2016: met mama Mowgli.
November 2016.
December 2016.
Januari 2017.
Februari 2017.

Er zijn 2 grote gebeurtenissen geweest in het leven van Freddie, in de afgelopen maanden. In december werd hij heel erg ziek en ik ben zelfs met hem in de dierenambulance geweest. Dat was omdat op zaterdag de dierenkliniek niet open is en we naar een andere plaats moesten. Freddie is dicht bij de dood geweest, maar tot ons aller vreugde toch opgeknapt.

 En op 1 februari is hij gecastreerd, waar hij wel wat zielig van was, maar gelukkig was hij snel weer de oude. Freddie is erg ondernemend en laat ons vaak lachen. Zo loopt hij vaak over mijn boekenplank en schuift met z'n pootje alle dieren die er op staan er af. Als hij naar buiten gaat staat hij binnen de kortste keren weer te janken om naar binnen te mogen, om even later dit spel te herhalen. Alleen als het donker wordt, dan is hij opeens verdwenen :)

Freddie komt uit een nestje van vier en gelukkig horen we nog regelmatig iets van Joep (Moppie) en Jet (Bellefleur). Dit leuke duo heeft zelfs een eigen INSTAGRAM!
Linksboven katertje Joep, midden katertje Freddie en rechts poesje Jet; linksonder poesje Bobbie, die hopelijk ook haar eerste verjaardag viert deze 11 februari!


5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke lieve foto's en wat zul je opgelucht geweest zijn, dat het nu weer beter gaat met Freddie. Gefeliciteerd met je schatiige katjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk fotoverslag zo!En die oogjes...

  Erg fijn om te horen dat het inmiddels weer goed met Freddie gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny,
  echt ontzettend leuk gedaan zo met het eerst jaar.
  Leuk om te zien hoe hij is geworden tot wie hij nu is :-)
  Ik vind dit echt geweldig leuk om te zien in je foto's.
  Veel groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kat! Fijn dat het weer goed met hem gaat!

  BeantwoordenVerwijderen

1000 reacties!

Het blijkt uiteindelijk een misverstand te zijn, maar ja, ik heb de collage al klaar, dus ik plaats 'm toch maar. Laatst zag ik dat de...