Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

Bedankjes

Heel regelmatig krijg ik leuke collage's van anderen. Op deze pagina wil ik die overzichtelijk bij elkaar zetten.. Dus kijk regelmatig of er misschien weer iets nieuws te bekijken is! Voor alle makers: dank jullie wel voor de moeite die jullie doen, het geeft altijd een leuk resultaat..

Deze leuke collage heeft Jacobien voor me gemaakt! Een gezellige verrassing in mijn mailbox..

 Lichelle vierde 20 januari haar negentiende verjaardag. "Dat leek mij een leuke gelegenheid om jullie de bezoekers te bedanken voor al jullie bezoekjes en reacties. Heel erg bedankt!"

Een vrolijke collage met foto's van een onbekende kleine Oranje: Isabel Guillermo.. Ook deze creatie is van Jacobien.

Ontzettend leuk was toch wel de verassing van Marije! "Deze week is Jenny de Bezoeker van de Week! Op mijn vorige site kon ze vaak niet komen kijken, maar bleef toch haar best doen. Nu ik deze site heb, krijg ik regelmatig hartverwarmende reacties. Bedankt Jenny! Jenny heeft zelf ook een prachtige site, die veel van jullie denk ik al wel kennen. Ik bezoek http://www.loekje19.blogspot.nl erg vaak, en het blijft een hele mooie site!" Jij ook ontzettend bedankt, voor je lieve woorden en mooie collage!
Bij uitzondering toch een collage met foto's die ik anders niet zou plaatsen. Wat was kleine Ingrid Alexandra een leuk meisje!! Jacobien is de maker; bedankt, ik vind 'm super!
Als bedankje voor het meedoen aan de quiz op Royaltykids!

Op 17 maart 2013 bestond de website van Jacobien 1 jaar. Daarom deelde zij collage's uit aan haar bezoekers. Heel leuk! "Als trouwe  bezoeker op  royaltykids heb je al heel wat collages gekregen. Toch wil ik je deze keer niet overslaan. Ik wil je heel erg bedanken voor al je aardige reacties!"

Mariska beloonde op 11 mei de speciale reacties met collage's. "Iemand die nog altijd trouw reacties plaatst is Jenny! Bedankt daarvoor.  Je plaatste de 950ste reactie. Maar met deze collage wil ik je bedanken voor alle reacties die jij geeft op mijn logs!" Bedankt!!

Een superleuke collage met foto's van jonge Oranjes kreeg ik op 1 juni! Voor de 200e reactie op Royaltykids.  " De reacties lopen hard op;) Jenny bedankt voor je  reacties en succes met je site!!"
Op 29 juli vierde Lichelle de vijfde verjaardag van haar weblog, Kleine Royals. Ze maakte voor alle bezoekers een collage. " Jenny komt al jaren op Kleineroyals al vanaf het begin. Jenny daarom deze collage over Ariane, je lievelings prinsesje. Bedankt Jenny!"

 Het zijn dan wel geen bedank-collage's, maar wel schitterende felicitatie-collage's. Aline maakte ze voor mijn 22e verjaardag op 7 augustus. Ze zijn prachtig, nogmaals dank je wel!

Deze kopfoto maakte ik voor de website van Jacobien. Ik heb hier mee de collagewedstrijd van de maand oktober gewonnen en mijn kopfoto prijkt de maand november boven Royaltykids. De leuke collage die ik gewonnen heb, kan ik helaas niet plaatsen, maar het is de moeite waard om even te kijken op deze link.

Het regende collage's op Kleine Royals! "De eerste collage is voor Jenny,zij plaatste heel symbolisch ook de eerste reactie op kleineroyals! Op de collage staat de drie generatie foto die bij de doop van pieter is gemaakt. Het is een pareltje!"

"Jenny plaatste de 1e en ook de 150e reactie op kleineroyals en word daarom beloond met deze collage. De drie a-tjes staan in de collage! Deze mooie foto werd gemaakt naar aanleiding van de troonswisseling op 30 april."
 "Jenny valt vandaag in de prijzen, want na de 1e en 150e reactie, plaatste ze ook de 200e reactie op kleineroyals! Jenny deze collage is gesierd met de kinderen van prins Constantijn en prinses Laurentien, die jij een paar jaar terug zelf hebt ontmoet!"
"Het is ongelofelijk maar Jenny plaatste ook na de 1e, 150e en de 200e ook de 350e reactie op kleineroyals. Jenny veel plezier met je collage waarop de kinderen van prins Floris en prinses Aimee staan. Het gezinnetje lijkt naar Magali, Eliane en William-Jan compleet te zijn." Lichelle, super bedankt.. voor wel 4 leuke collage's!!
Op de speciale pagina met collages voor/ van op de website van Corina ontdekte ik ook nog een leuke collage. Bij wijze van uitzondering plaats ik deze (i.v.m. copyright gebruik ik eigenlijk niet zomaar iedere foto) omdat de foto van prinses Estelle wel zó schattig is! "Jenny plaatste de 100e reactie op jongekoninklijkegarde. Jenny heel hartelijk bedankt voor al je reacties op mijn site! Ik hoop dat je blijft reageren!"
Opnieuw een leuke collage als bedankje van Corina! "Op 7 december 2013 plaatste Jenny op mijn site de 150e reactie. Hiervoor ontvangt ze deze collage. Jenny ik hoop dat je trouw mijn site blijft bezoeken!" Dat ben ik van plan hoor!


Op de website van Jacobien werd ik in januari 2014 beloond met een prachtige collage! Dit nadat ik aan meerdere quizzen en wedstrijden had meegedaan en meer dan 50 punten had. 

De website van Lichelle, Kleine Royals, vierde 29 juli alweer z'n zesde verjaardag. Ze deelde voor het feestje collage's uit en er was er ook eentje voor mij bij! Dank je wel en nogmaals gefeliciteerd.
 "Jenny mag ook zeker niet ontbreken in deze feestelijke collage regen! Jenny heeft zelf een mooie website over dieren en koninklijke kids! Jenny bedankt voor al je trouw de afgelopen jaren! Deze Ariane collage is voor jou!"

"Omdat mijn website dit jaar 10 jaar bestaat wil jullie bedanken voor de vele bezoekjes op mijn site." 
Zo luidde de mail die ik van Willemijn Vendrig gekregen heb, in januari 2016. Wegens omstandigheden heb ik deze leuke collage pas laat geplaatst, maar hij is de moeite absoluut waard. Bedankt en nog heel veel succes verder met je prachtige website!


't is weer een hele leuke collage die ik van Corina kreeg, met in de hoofdrol het schattige Zweedse prinsje Oscar. "Op 15 april 2016 plaatste Jenny de 400ste reactie op mijn site! Jenny van harte bedankt voor de vele reacties op mijn site! Jenny heeft zelf ook een eigen website die over haar hobby's gaat. Heel leuk om eens een kijkje op te nemen!"
Jij weer ontzettend bedankt voor de leuke post in mijn mailbox!


Bedankt voor de prachtige collage, Corina en voor je lieve woorden! "Op 16 augustus 2016 plaatste Jenny de 500ste reactie op mijn site. Jenny, heel erg bedankt voor alle lieve reacties die ik van jou heb mogen krijgen! Deze keer een collage over het zo schattige kroonprinsje van Bhutan, prins Jigme Nagyel Wangchuck. Jenny heeft zelf ook een eigen site. Op deze hobbyblog plaatst zij leuke logjes met daarin prachtige eigengemaakte foto's van dieren. Onder andere foto's van haar katten of foto's van een bezoekje aan een dierentuin."
Een superleuke collage met kerstfoto's uit Zweden. "Op 17 december plaatste Jenny de 550ste reactie op mijn site. Jenny, heel erg bedankt voor de lieve reacties de ik elke keer van jou mag ontvangen!
Omdat het weer bijna kerst is deze keer een collage met daarin de kerstfoto's van het gezin van prinses Victoria en prins Daniel." Bedankt Corina!

Royaltykids bestond op 17 maart 2017 alweer 5 jaar, ik kreeg een feestelijke collage. "Jenny, zodra er een nieuw bericht geplaatst is, weet jij die al snel te vinden en reageer je hierop! Hartelijk bedankt voor je gezellige berichtjes en de mooie collages die je voor mij gemaakt hebt."
En enige dagen later was ook Jonge Koninklijke Garde toe aan haar 5 jarig jubileum. Ik heb een ontzettende leuke collage gekregen van prinses Estelle in het groen. "Jenny, bedankt voor de vele bezoekjes die je aan mijn site brengt en de lieve reacties die je achterlaat."


"Het is al weer een poosje geleden, maar op 26 mei jl. plaatste Jenny de 650ste reactie op mijn website. Het is nooit te laat voor een bedankje, dus via dit logje wil ik je heel erg bedanken voor de lieve reacties die je telkens op mijn site plaatst. Dit wordt erg gewaardeerd!
Deze keer een collage met foto's van prins Nicolas van Zweden. Op 15 juni jl. vierde hij alweer zijn 2e verjaardag!" Het heeft nog langer geduurd voordat ik er eindelijk aan toe kwam deze superleuke collage te plaatsen! Bedankt lieve Corina.
En op 7 september 2017 plaatste ik de 700e reactie op Jonge Koninklijke Garde. "Jenny, je bent één van de trouwe bezoekers op mijn website. Het is elke keer weer leuk om een reactie van je te mogen ontvangen. Bedankt! Jenny heeft zelf ook een erg leuke website. Hier plaatst zij berichtjes over haar hobby, dieren! Daarnaast heeft ze ook een eigen Facebook-pagina en een Youtube-account waar ze geregeld mooie foto's en video's op online zet. Beslist de moeite waard om eens bij langs te gaan! Dit keer een collage met foto's van prins Gabriel van Zweden, het ruim één maand oude zoontje van prins Carl Philip en prinses Sofia."

3 opmerkingen:

  1. Jenny, op deze pagina kunnen we goed zien dat jij wel een erg trouwe bezoekster bent! Leuk dat je alles plaatst! Er staan alleen nog maar mooie creaties op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jenny er staan maar liefst 4 collages op kleineroyals op jou te wachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jenny, op Jonge Koninklijke Garde staat nog een collage voor je klaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...