Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 19 juli 2013

Zomer 2013 (1)

Het is alweer zomer.. Veel van de bezoekers van mijn website zullen in deze periode op vakantie gaan of dagjes weg. Ik wil deze periode gebruiken om speciale zomerlogjes te plaatsen. In deze eerste aflevering genieten we na van de prachtige foto's van ons Koninklijk Gezin, die als verrassing een dag voor de verjaardag van prinses Alexia vrij werden gegeven.
De foto's werden gemaakt in de maand mei en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane dragen dezelfde kleding als de dag vóór de inhuldiging van koning Willem-Alexander. Het is een drukke periode geweest voor de nieuwe koning en koningin Máxima, helaas hebben de meisjes daardoor alleen nog maar een voorproefje gehad. Hun ouders zullen ze de komende jaren nog heel vaak moeten missen, als die in 'dienst van Nederland' zijn.
Maar vandaag is de zomervakantie van de prinsesjes begonnen. En na de fotosessie hebben ze nu dan eindelijk vrij. Er zal tijd zijn voor elkaar, voor de familie.. Op de gezinsportretten schittert de zwarte labrador Skipper, de koninklijke hond was er vandaag eveneens bij toen het gezin de pers in hun grote tuin heeft ontvangen. En tja.. Skipper hoort bij het gezin!
Foto's: Rineke Dijkstra, RVD.

6 opmerkingen:

 1. Mooie creaties heb je van de foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en vrolijke collages! De foto´s zijn super leuk geworden!

  Ja de foto´s van George mag je inderdaad gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat die foto's zijn gemaakt op de Eikenhorst. Je hebt er een leuke log van gemaakt. Ik vind alleen jammer dat de hond erbij op staat wordt een stukje minder officieel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke log! Je hebt er zo te zien weer aardig wat werk in zitten, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...