Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 1 april 2014

Blij nieuws!


Ik geloof dat dit een groot geschenk is voor mij! Het is sinds kort toegestaan om foto's van Getty Images te plaatsen op je blog. Collages kun je er niet mee maken want ze mogen alleen rechtstreeks geplaatst worden, maar dat geeft niet. Ik ben helemaal blij dat ik nu toch foto's kan laten zien van Royalkids waarvan ik anders niets van kon plaatsen of niet zeker wist of het wel echt mocht.

In dit logje een foto van de achterkleinkinderen van de Britse Queen Elizabeth en prins Philip. De dochtertjes van Peter en Autumn Phillips zijn twee hartveroverende peuters, Savannah is 3 en Isla net 2 jaar (geworden op 29 maart.)

Helaas kom ik chronisch tijd tekort voor mijn website en ook het bezoeken van andere websites lijdt er onder.. Ik hoop dat het me lukt om uit te vinden hoe ik meer tijd kan besteden aan deze hobby..

5 opmerkingen:

 1. Super nieuws zeg en super leuke foto van het gezinnetje van prins William. Dus ik mag ook foto's van Getty Images plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's En mooie kopfoto trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's! Je hebt ook een leuke kopfoto gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is zeker blij nieuws!! Ik ben er zelf ook heel erg blij mee. De meeste foto's komen hierop te staan en ook bij de archieffoto's staan pareltjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...