Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 10 november 2016

Aapjes kijken..

 Op 7 september jl. maakte ik weer heel veel foto's in Apenheul die absoluut de moeite van het delen waard zijn. Daarom heb ik er collages mee gemaakt.. Hier boven: 1) Slingeraap tegen de andere: "Ik zei toch nog zo.." 2) Witwanggibbon van slechts enkele dagen oud. 3) Peuter slingeraapje. 4) Rode brulaap met pasgeboren baby. 5) Nog een foto van de piepkleine gibbonbaby. 6) Mantelaapje 'heeft er schijt aan' en poept precies boven op het bordje met informatie over z'n soort.
Het was een opwindende dag bij de gorilla's, met wat incidenten. 2) Daarom liet Jambo nog eens goed zijn dat hij de baas is. Ondanks de ruzietjes waren er ook nog die lekker in het gras gingen liggen realexen..(1 & 5) Verder op foto 3) moeder Gyasi en dochter Tayari. 4) De broertjes Jabari en Wimbe met Gyasi.
 1) Het mannetje van de rode brulapen; Mickey. 2) Moeder wolaap Lena met zoontje Veloz en 3) speels Hanuman langoertje Marroeti.
Foto 1 en 3: De jonge Javaanse langoeren met hun moeders. 2) Kroonsifaka en 5) Kroonmaki (mannetje). Helaas is bonobo jochie Kikongo met zijn moeder en broer verhuisd, nu mist kleine Ayebi (bijna 2) haar speelmaatje.. (4 & 6).
De kleine Baju is op deze foto's 9 maanden oud en volop de wereld aan het ontdekken. Hij proeft wat van de andijvie, voelt een grasspriet kriebelen op zijn voetje en klimt al los van zijn moeder Wattana.
 Ik heb een zwak voor de kleinste, maar ook de andere orang-oetans zijn allemaal op hun manier speciaal. Zo ook het pubermeisje Samboja op de tweede foto.
Baju heeft ook een grote broer, dat is Kawan van 6 jaar. Zijn moeder bemoeit zich eigenlijk niet meer met hem, het is een ondeugend mannetje. Op de foto is hij ijverig met een voerpuzzel bezig. Door het stokje op de goede manier tegen de noten te steken rollen ze naar beneden..De kleine orang-oetan Sabbar, van Ouwehands Dierenpark, geboren 11 mei 2016, is helemaal mijn favoriet. Bovenstaande foto's zijn van 23 augustus. Ik heb er die dag zoveel gemaakt, het is onmogelijk ze allemaal te laten zien. Maar een groot deel staat in dit album.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,

  wat een ongelooflijke mooie en leuke foto's zijn dit :-))))
  Je hebt er ook echt hele mooie en sfeervolle collages van gemaakt. Dit is iets wat je ook heel mooi kan :-) Echt leuk al deze verschillende apen en aapjes en ook allemaal mooi van kleur en heel helder. Mijn complimenten.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeffrey, zoon van Anja11 november 2016 om 08:52

  Voor een apenfan zoals ik ben, is dit geweldig en mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk gaan. Ga nu naar school met deze lieve aapjes in mijn achterhoofd.
  Dank je wel voor het amken en het met ons te delen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny,
  Mooie foto's van die gorilla's. En wat heb je die kleine orang oetan leuk gefotografeerd. Wat een koppie!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Hier kan ik echt uren naar kijken. En wat een leuk filmpje! Zo grappig om ze zo bezig te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeffrey, zoon van Anja19 november 2016 om 16:51

  Ik blijf ze mooi vinden en heb er nog steeds veel plezier van

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeffrey, zoon van Anja5 december 2016 om 18:37

  Ze blijven schitterend en mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...