Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 19 juni 2019

Hoe verder?


Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto's en filmpjes.

Hoe blijft het leuk?
Wat ga ik nog delen?
Waar trek ik grenzen?

Daar komt dan nog bij, dat ik ook wat terug wil doen voor iedereen die naar mijn dingen kijkt.
Ik wil hierbij ook excuses aanbieden dat ik al zo'n tijd niet bij jullie ben langs geweest.

Bovenstaande collage laat een deel van mijn favoriete kleine mensaapjes zien. 

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Mooie foto van de olifanten. Een mooi en ruim overzicht op het olifantenterras.
  Super.
  Je moet gewoon doen wat je zelf leuk vind Jenny. Je hebt absoluut geen verplichtingen op blogger, toch?!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  geen excuses hoor want je moet doen wat je zelf leuk vind :-)
  Ik was echt heel blij dat je even tijd had gevonden om mijn blog te lezen en even te genieten van de bloemen.Ik geniet er bij jou ook van.
  Misschien moet je gewoon je blog even je blog laten. Iedereen heeft wel een keer een domper daarvan en misschien wil je dan later toch weer verder en hat kan ook zijn van niet, maar dan weet je tenminste wel wat je verder wilt met je blog ;-)
  Ik heb in ieder geval weer genoten van deze mooie olifanten :-)
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi de foto van de olifanten, ze vallen haast niet op zo. En die apen, heerlijk om te zien! Knap dat je altijd alle namen zo goed weet en ze uit elkaar kan houden. Ik doe het je niet na;)

  Doe zeker wat goed voelt en ga de dingen niet als verplichting zien. Het moet zeker een leuke hobby blijven. Een tijdje wat meer rust is ook geen probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collage van de mensaapjes Jenny! Soms zou ik willen dat er ergens in Borneo was geboren en met familie van Sabbar van de ene naar de andere boom kon klauteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig deze dierentuin. Je ziet ook van alles in deze dierentuin. Prachtig gedaan. Er zitten mooie foto's. Olifanten is zeker machtig beesten om te zien. Nog bedankt. Je weet het niet meer of terug komt? Wat zonde. Gewoon even pauze nemen. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...