Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 25 juni 2011

Even bijpraten

IJsbeertje Vicks is inmiddels al een echte kleuter..
Hoi allemaal,
Vandaag ben ik in de regen naar Diergaarde Blijdorp geweest. Er was genoeg te beleven. IJsbeertje Vicks liet zich van zijn allerbeste kant zien en poseerde helemaal voorin zijn verblijf. Dwergnijlpaard Jip vierde zijn 6e verjaardag. Tijgerin Alia stoeide met één van haar zoons en de babyokapi bleek een mannetje te zijn.. Iets na 16.00 uur werd het nieuwe wasberenverblijf geopend. Nu ik ook een Vriend van Blijdorp ben wilde ik daar zeker bij zijn. Het was gestopt met regenen en het verblijf is schitterend geworden. De wasbeertjes vonden het erg spannend, maar eentje had er genoeg lef om op verkenning te gaan. Uiteindelijk waren er 5 te zien. De overige 6 volgen binnenkort.

Lees de logjes die ik eerder maakte over het pasgeboren olifantje Mumba en de web-log van Jeanine die wacht op een nieuwe beheerder.. Als het lukt zal maandag de nieuwe poll online komen samen met alle favoriete foto's van prinses Alexia. Zij hoopt morgen alweer 6 kaarsjes uit te blazen! Verder wil ik iedereen bedanken voor alle leuke reacties. Soms heb ik een dip en dan helpt het me om even lekker te bloggen, al moet ik altijd oppassen dat ik er niet teveel werk van maak! Dat is zo met al mijn hobby's.. ik kan me er soms behoorlijk in verliezen! En het zou jammer zijn als het me later weer opbreekt!

Goed weekend!
Liefs van Jenny

Het nieuwe wasberenverblijf is net het Kleine Huis op de Prairie!

9 opmerkingen:

 1. leuk dat je ons weer even bij praat! Goed weekend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit dat wasberenverblijf ! + mooie foto van Vicks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je ons even bijpraat! Het nieuwe wasberen verblijf is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je er was, haha idd een huisje van 'Klein huisje op de prairie'!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig dat 'Klein huisje op de prairie' maar dan voor ijsberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke log Jenny! Ik vind dat wasberenverblijf erg leuk, lijkt inderdaad op het Kleine huis op de Prairie (;

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om deze oude blogs nog eens te zien Jenny en heerlijk km te lezen :-)
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kwam hier door je verwijzing terecht, en wat een heerlijk verhaal! Wat schrijf je toch fijn en ongedwongen! En leuk ook om weer eens wat ouds te zien. Ik kan me alleen niet herinneren dat ik dit verblijf wel eens gezien heb, maar helaas is het ook al even geleden dat ik in Blijdorp geweest ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...