Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 31 december 2011

2011 is bijna voorbij.


Vandaag is het de laatste dag van een alweer snel voorbijgevlogen jaar. Een jaar waarin veel gebeurde. Ik heb in diepe dalen, maar ook op hoge toppen gezeten. Soms is iets kleins genoeg om me in de put te krijgen, maar andersom werkt het net zo. Iets positiefs beurt me gemakkelijk op. De kinderen waarmee ik drie dagen in de week werk zijn lichtpuntjes, evenals onze katten. Nieuws over een prinsje of prinsesje of leuk geboortenieuws uit de dierentuin geven me altijd reden tot enthousiasme.. In april 2011 was het vijf jaar geleden dat ik uit huis werd geplaatst, dat gaf me veel stof tot nadenken.

2011
Nog even.. 
En ook weer voorbij.
Verleden tijd.
Het jaar waarin ik 20 werd.
De dagen rijgen zich aaneen.
Weken worden maanden.
365 dagen lief en leed.
Het is zo snel gegaan.
Nog even, dan:
2012.

Nog steeds volg ik alles over de koninklijke kinderen in binnen en buitenland. Daarom vind ik het geweldig nieuws dat er in 2012 een babyboom op stapel staat. Onder andere prinsje Henrik krijgt er een broertje of zusje bij én Zweden wacht in spanning op hun koningskind.. In 2011 ontmoette ik prinses Laurentien, prins Constantijn, gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore bij de presentatie van het boek Mr. Finney en de andere kant van het water in Rotterdam. Dat was een dag om nooit te vergeten!

In 2011 ben ik een recordaantal keer naar een dierentuin geweest. Veel bezoeken aan Diergaarde Blijdorp en Ouwehands Dierenpark waar ik een abonnement op heb. Diverse uren doorgebracht bij de ijsbeertweeling Siku & Sesi en ijsbeertje Vicks. Ook maakte ik af en toe een uitstapje naar Dierenpark Emmen en Artis. Dan waren er nog de tochtjes naar de Apenheul, Gaiapark Kerkrade Zoo, Avifauna, Planckendael, de Zoo van Antwerpen en De Paay in Beesd. Verschillende keren bezocht ik Safaripark Beekse Bergen waar ik een gratis winterabonnement op kon krijgen. Op 28 december bezweek ik ook nog voor een jaarkaart bij Dierenpark Amersfoort. En zodoende hoop ik ook in 2012 veel uurtjes bij mijn dierenvrienden door te brengen!

Ik kijk in het bijzonder uit naar de dag waarop ijsbeer Huggies (op de foto als jong ijsbeertje) met haar tweeling naar buiten mag. De witte pluizenbolletjes hebben mijn hart nu al gestolen, toen ik hen zag op de beelden van de webcams in het kraamhol. Ook Siku, Sesi en Vicks zijn nog in Nederland te bewonderen en halen elke dag weer ondeugende streken uit.. 2011 was het jaar waarin ik door Man Bijt Hond werd gefilmd, wat heel bijzondere momenten opleverde.

Ik zou nog veel meer willen schrijven en vul dit logje dan ook misschien wel aan. In ieder geval ben ik nog druk met het maken van een jaaroverzicht. Die zal ik ter zijner tijd op mijn website plaatsen.

Goede jaarwisseling en laten we hopen tot volgend jaar,
Jenny.

6 opmerkingen:

 1. Lieve Jenny,

  Ik wens je een heel mooi, gezond en gelukkig 2012, dat er maar veel positieve dingen zullen gebeuren in je leven en dat we maar weer lekker genieten van alle koninklijke gebeurtenissen!

  Liefs, Dagmar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jenny, jij ook een heel gezond en gelukkig 2012 toegewenst! Ik hoop nog vaak je site te bezoeken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gelukkig 2012 gewenst! Ik hoop dat je ook dit jaar weer veel op bezoek kunt bij alle dieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Jenny,

  De beste wensen voor 2012. We hopen allemaal op een goed jaar.

  'k ben blij dat het 2012 is 'k vond het voor mezelf een heftig jaar, veel moeilijke dingen meegemaakt. Toch ook veel leuke dingen als ik denk aan de royaluitjes

  Daarom wens ik jou ook een koninklijk jaar met een spetterende koninginnedag :)

  Liefs Jannemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jenny,

  Het allerbeste voor 2012 gewenst! Ik hoop dat het een mooi Koninklijk en voor jouw ook een mooi jaar met je dieren gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het de beste wensen voor 2012 (sorry wel een beetje laat)

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...