Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 13 augustus 2013

Prins Friso overleden.

Toch nog erg onverwachts kwam het bericht dat prins Friso is overleden. Er zijn geen woorden voor het grote verdriet wat zijn familie moet doormaken nu zij hem definitief moeten missen..

Zijne Majesteit de Koning deelt met groot leedwezen mede dat vanochtend Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag is overleden op 44-jarige leeftijd.
Prins Friso is overleden aan complicaties die zijn opgetreden ten gevolge van de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.
 

Na behandeling op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck werd de Prins begin maart 2012 overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Sinds november 2012 vertoonde Prins Friso tekenen van zeer gering bewustzijn ("minimal consciousness"), een toestand waarin zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan. Begin juli 2013 werd hij overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch.

De Koninklijke Familie dankt allen die voor Prins Friso hebben gezorgd zeer hartelijk voor de uitstekende en toegewijde verzorging.

 
Prins Friso zou deze zomer met zijn gezin doorbrengen op Paleis Huis ten Bosch. Zijn toestand was nog steeds zorgwekkend, maar verdere behandeling in het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Prinses Mabel bedankte zondagavond op Twitter voor de felicitaties voor haar verjaardag en het koninklijk gezin was op vakantie in Griekenland.. Hieruit blijkt wel dat het overlijden ook voor de familie onverwachts kwam. Inmiddels is de koninklijke familie bij elkaar op Huis ten Bosch en zullen zij zeker steun aan elkaar hebben..

7 opmerkingen:

 1. Het kan best dat het onverwachts kwam, maar waarom zou Mabel dan zo plotseling naar NL komen, ze had, als er niets aan de hand was toch ook in Londen o.i.d. kunnen blijven? Lijkt mij hoor!! Maar ja als je verwacht dat je broer gaat sterven ga je ook niet weg lijkt mij. Een dubbele gedachte, dus!

  Het is echt vreselijk nieuws en ik wens de familie ook in de komende perioden veel sterkte toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  Erg triest nieuws. Maar ondanks deze afloop, toch eindelijk duidelijkheid voor het gezin en de familie. Want het moet een slopende tijd geweest zijn voor hen, wetende dat hij nooit meer de oude zou worden.
  Mooi dat je er via deze weg aandacht aan besteedt.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor je compliment over mijn website deze dag.
  Jij hebt ook een mooie log gemaakt over prins Friso.
  Erg hé van het overlijden maar het is wel beter zo voor hem maar ook voor de familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie log over Friso! Heel veel sterkte aan Mabel en de kinderen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte toegewenst aan de familie in de moeilijke tijd die komen zal! Ook voor de kinderen. Zo jong al zonder vader...

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...