Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 19 juli 2011

Faya één jaar.

Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer één jaar geleden dat er op 20 juli 2010 een piepklein olifantje ter wereld kwam in Diergaarde Blijdorp. Een meisje, Faya! Bijzonder aan haar geboorte was het feit dat deze buiten plaats vond. Uniek is dat zowel haar moeder Bangka (2000) als haar vader Timber (1998) ook in deze dierentuin geboren werden.. Faya is van een babyfantje van 75 kilo uitgegroeid tot een zware peuter!
Click to play this Smilebox slideshow
Bekijk Faya's eerste vijf maanden!! Via zelfgemaakte foto's en filmpjes! Tip: zet het geluid uit! Eerst moest zij nog leren drinken bij haar moeder, later speelde zij vooral veel met de andere jonge olifant: Tonya (2009)..

10 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend mooi gedaan, Jenny! Je lijkt wel een professional. Enne... de muziek valt best wel mee vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Jet: ik bedoelde eigenlijk het geluid van de filmpjes, dat klinkt niet zo goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele schattige beelden van Faya! Mooi naam trouwens! Kun je nou wel foto's plaatsen op Dagmars blog? Ik nou ook weer, lag aan het verkeerde internet voor de blog. Wij hebben IE 9, en die maakt geen goed contact met Typead, maar het is opgelost. Ander moeten we even een verderling of zo maken. Dat jij collages maakt of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jenny; Ik begrijp wat je bedoeld. Maar toch vind ik het wel meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oke, jammer. Het is ook best lastig omdat je niet weet wanneer er nieuws komt. Er komen nog het fotomoment uit Denemarken, Noorwegen en Spanje op Mallorca. Misschien kunnen we doen dat we allebei gewoon nieuws plaatsen, licht eraan wie er het eerst mee is. En dat ik dan later de foto's plaats. En dat je er dan weer een collage van maakt ofzo. En dat ik die dan weer plaats. Of als er iets is, dat jij mailt, met daarin de collage die ik moet plaatsen. Ik weet niet wat jij fijner vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Complimenten voor het zelfgemaakte filmpje! Erg mooi gedaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieverd! Heel veel een heel mooi ook die foto's en filmpjes van haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank voor het geplaatste stuk, heel erg mooi, ben er ontzettend blij mee, precies zoals ik had gehoopt!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...