Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 4 oktober 2011

Dierendag 2011

Vandaag is het een beetje feest voor onze huisdieren. We hebben er zes! Kanarie Nippertje woont al acht jaar bij ons; kater Teddy zeven jaar. Kater Rinus vier jaar, kater Luukie drie jaar en kater Bubbel één jaar. Poesje Spook ook..
 Gisteren was ik in Artis. Morgen hoop ik naar Ouwehands Dierenpark te gaan. Daar wonen natuurlijk duizend dieren :) De katachtigen blijven me boeien, zoals leeuwen en tijgers. Dan natuurlijk vooral als ze jong zijn en lekker actief! Maar een vlinder in de vrije natuur is toch ook prachtig?

In deze collage prijken vijf verschillende apensoorten. Gorillababy Bembosi, een rode vari, een kuifmakaak met haar kindje, een mandril met haar telg en een familie withandgibbon.

Voor de ijsbeertweeling Siku en Sesi was vandaag hun eerste dierendag. Ze zijn nu tien maanden oud en elke dag volop in de weer. Lekker zwemmen en duiken!

Olifantje Mumba is nu 2 maanden en druk bezig met het trainen van haar slurfje. Ze pakt er takjes mee! Leeuwenwelpje Kianga is gek op ravotten met een jute zak én het bespringen van haar moeder, tante en vader. IJsbeertje Vicks en giraffebaby Kimberley krijgen elke dag veel bezoek! Maar ook vogels, zoals de sneeuwuil, zijn prachtig om te zien.

 Met mijn werk gaan we vaak met de kinderen naar het park, hertjes bekijken of op buffeljacht. Vandaag gingen we naar de kinderboerderij en mochten de geiten en biggetjes een extra lekkernij gevoerd worden. In de polder is van alles te zien.. Bij ons in de achtertuin komen er 's avonds altijd egeltjes kattenbrokjes eten.

Kortom, voor mij is elke dag dierendag..

4 opmerkingen:

 1. Erg mooi, al die collages met dieren! Knap gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  Grappige foto's!!
  Erg leuk al die dieren. Je bent een echte dierenliefhebber, dat zie ik wel!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maak je toch prachtige dierenfoto's! Knuffel voor je 6 katten! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...