Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 10 april 2012

Prinses Ariane viert vijfde verjaardag.

Vandaag was het een bijzondere dag voor ons kleinste prinsesje. Ariane werd alweer vijf jaar! Op een recent vrijgegeven foto is te zien dat het al een flinke jongedame is.  Ze heeft mogen trakteren op school én zal binnenkort haar eerste feestje voor vriendinnetjes houden.. Wat spannend allemaal!
Prinses Ariane is niet alleen de 'benjamin' thuis, zij is ook het jongste kleinkind van de koningin.
Toen ze nog maar heel klein was heeft zij in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig gaat het nu al een aantal jaar goed met haar, Ariane groeit voorspoedig op.
Het prinsesje laat tijdens de zomerfotosessie in 2011 zien dat ze nu ze groter wordt ook wat meer verlegen is. Toch ontdooit Ariane op een gegeven moment weer en dan is ze even spontaan als haar grote zus Amalia!
Hopelijk heeft Ariane genoten van háár dag. Kreeg ze veel leuke cadeautjes en is ze toegezongen.. Snoepte ze van een lekkere verjaardagstaart en had een mooie verjaardagshoed!

3 opmerkingen:

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...