Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 17 oktober 2012

Verliefd op Estelle!

De herfst is een bijzonder seizoen. Het heeft veel moois, zoals de verkleurende bladeren en de paddestoelen. Maar het heeft ook iets treurigs: het afvallen van het blad, de sombere dagen en de regen & wind. Zelf zit ik momenteel niet goed in mijn vel, het is een combinatie van oorzaken, maar het lijkt ook of ik een najaarsdepressie heb. Natuurlijk zijn er veel meer mensen die daar last van hebben, maar daarom is het nog niet minder vervelend. Ik vind het heel erg naar dat ik niet kan werken; houdt mezelf bezig met veel, heel veel, hobby's, waaronder bloggen. En van deze foto's van Estelle werd ik wel even blij!
 Prinsesje Estelle is inmiddels alweer een baby van bijna 9 maanden. Op deze leeftijd is zij zeer onderzoekend naar alles om haar heen, wil ze alles in haar mondje stoppen.. Dus ook herfstbladeren zijn niet veilig :) Het prinsesje blijkt een vrolijk meisje, mogelijk is ze wel al wat eenkennig, maar daar is op deze foto's niets van te merken.
 Papa Daniël wil graag oefenen met zijn dochtertje om stapjes te leren zetten. Sommige baby's kunnen dat al heel snel, maar of Estelle al zover is?? Wat duidelijk is, prinses Victoria en prins Daniël zijn dolgelukkig met hun kleine meisje. Als kaboutertje met haar puntmutsje op tussen de bladeren is ze ook om verliefd op te worden!!

10 opmerkingen:

 1. ach wat een schattige fotos! Leuk dat Vicoria en Daniel regelmatig nieuwe fotos uitgeven.. Estelle lijkt een vrolijke meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jenny, wat heb je een leuke collage´s gemaakt van die schattige foto´s van prinses Estelle. Veel sterkte met je ziekte. Hopelijk ben je snel fit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's!! Estelle is echt een schatje! Ik werd ook helemaal vrolijk van die foto's!! Verder heel veel sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg herkenbaar wat je schrijft. Ja dit is wel een leuke verrassing die schattige foto's van Estelle!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een geweldige leuke reportage heb je ervan gemaakt. Schattig die foto's in de Herfts. Je kunt er naar blijven kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super leuke foto's. Je hebt er een mooie log van gemaakt! Heel veel sterkte en bedankt voor je trouwe bezoeken aan mijn website!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk gedaan ook hele leuke foto's!!!

  http://prinsesmaxima2012.punt.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel sterkte! Enne denk goed om jezelf leuke log heb je ervan gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...