Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 14 december 2011

Vicks voor het eerst naar buiten.

Mijn allereerste ontmoeting met ijsbeertje Vicks.

IJsbeertje klaar voor de buitenwereld!
 Foto's via Diergaarde Blijdorp, gemaakt door Rob Doolaard.
Eindelijk, eindelijk, eindelijk mocht ik naar buiten! Ik was helemaal niet bang hoor. Ook al riepen er nog zoveel mensen "Oh"en "Ah" en flitsten grote fotocamera's onophoudelijk! Ik had zolang binnen gezeten, kijk hier maar eens naar mijn verslag over mijn eerste maanden. Natuurlijk had niemand verwacht dat ik meteen in het grote, diepe zwembad zou duiken! Mama sprong me gauw achterna, want zwemmen, dat kon ik nog niet.. Gelukkig hielp ze me ook om weer op de kant te klimmen.


Op de tweede dag dat ik naar buiten mocht was het somber weer. Daar gaf ik niets om! Ik wilde alles ontdekken en vond het maar jammer dat mama liever wilde uitrusten. Toen bedacht ik dat ik haar ook als klimrek kon gebruiken!

 Gelukkig begreep mama toen al snel dat ik op onderzoek uit wilde. De boomstam op klimmen, kraaien verjagen, kijken naar de regendruppels die in het water vielen.. Ik had het zó naar mijn zin!

Klik op de plaatjes voor filmpjes:

Vicks achter de kraaien aan! #ijsbeertje #blijdorp on TwitpicIJsbeertje Vicks op avontuur, 18 maart 2011 #ijsbeertje #blij... on Twitpic

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je hier verslag van doet! Je hebt echt prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  Echt fantastische foto's!!
  Grappig om hem daar nog zo klein te zien. Het is nu al een flinke beer geworden. Ben gistermiddag ook weer even geweest. Blijft leuk om te zien.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuke foto's echt schattig. Zelf heb ik niet zoveel met dieren maar toch echt leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Heel leuk dat Vicks nu naar buiten mocht.

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...