Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 23 juni 2015

Kittens van Peukie


 't is nooit de bedoeling geweest dat we nog een keer kittens zouden krijgen. Toch ben ik er uiteindelijk dankbaar voor. Tijdens vele lastige dagen waren het Peukie en haar vier kittens die me overeind hielden. Ook nu het op dit moment weer moeilijk is zijn er toch de katten die me laten weten dat ze het fijn vinden dat ik er ben. Al lukt het momenteel niet uit de greep van het depressiemonster te blijven, de kleine lichtpuntjes die God me in Zijn goedheid geeft, dat zijn toch zeker ook de katten. Als het me zelfs zwaar valt voor hen te zorgen, dan ben ik gelukkig niet de enige die dat doet en komen ze in elk geval niets tekort.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Grappige foto's van deze jonge katjes. Daar zul je inderdaad je handjes aan vol hebben.
  Beetje je eigen dierentuin..hihi..!!
  En meid, probeer positief te blijven en laat de zon weer voor je schijnen.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappige mooie foto's van deze jonge katjes. En ik hoop echt van ganser harte dat de zon ook voor jouw weer langzaam gaat schijnen en dat deze katjes je daarbij helpen, daar ben ik van overtuigd.

  Sterkte en kop op,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een schatjes! Knap dat je nog steeds namen weet te bedenken voor al die kleintjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...