Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 1 augustus 2012

Collage's voor trouwe bezoekers.

Het is al een hele tijd rustig op mijn blog en dat blijft waarschijnlijk ook wel zo. Ik ben druk met van alles en nog wat en het schiet er vaak bij in om logjes te maken. Het reageren bij andere websites is af en toe lastig. Soms kom ik er niet aan toe, soms lukt het niet door foutmeldingen. Om te laten zien van wie ik allemaal reacties krijg hierbij een overzichtje met blogs van degenen die nog regelmatig bij mij langskomen! Staat er geen collage voor jou bij en kom je wel vaak langs? Laat het weten door te reageren. Mocht dat niet lukken, mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com
Allereerst is daar een bedankje op zijn plaats voor mijn zusje, Aline. Zij doet haar best om haar website steeds leuker te maken en dat lukt. Ook gaan we regelmatig samen op stap. Op de collage foto's van Bokito en zijn vrouwtjes & kinderen.
Een originele website wordt bijgehouden door Caren en Tineke. Zij plaatsen regelmatig collage's met nieuwe foto's van verschillende koninklijke huizen. Reageren kan in een speciaal gastenboek.
Op de collage zien we hoe prinsesje Estelle van Zweden in haar eerste halfjaar veranderd is..
Over kroonprinses Mary van Denemarken en haar leuke gezin kun je van alles lezen op de website van Caroline. Daarom heb ik foto's opgezocht van de leden van het gezin, onder meer van de schattige prinsesjes Josephine en Isabella, allebei even enthousiast op het balkon..
Een leuke website waar ik helaas vaak niet eens op kan kijken is die van Emma. Ik hoop dat de problemen (migratie weblog.nl e.d.) binnenkort eindelijk eens opgelost kunnen worden, want hier zijn al veel te veel mensen de dupe van! Emma is begonnen met een special over de Olympische Spelen.
Inmiddels heeft Francine al weer heel wat jaartjes gewerkt aan haar website over de kroonprins(ess)en. Haar zelfgemaakte layout is prachtig! Voor jou een collage met onze prinsesjes.
Het was een leuke verrassing dat prins Floris en prinses Aimee hun dochtertjes Magali en Eliane hadden meegenomen naar de bruiloft van prinses Carolina.. Zo konden we zien hoe groot de meisjes zijn geworden.. Gerrianne  heeft nog niet zolang geleden een doorstart gemaakt met haar website Prinsessenlevens, ze is heel up to date met nieuws en kiest elke maand een speciale foto van de maand uit.
Is er nieuws over onze Nederlandse prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane? Dan kun je er zeker van zijn dat Gerdien het uitgebreid behandeld op haar website over het gezin van prins Willem-Alexander. Creatief geschreven teksten en vooral veel foto's..
Omdat ik geen aandacht besteed heb aan de verjaardag van Alexia, op deze collage foto's van het op 26 juni 7 jaar geworden prinsesje. Deze collage is voor Iris en zij heeft een prachtige, actuele website over haar favoriete prinses: Máxima..
Een vergelijking tussen de kleine Deense prinses Athena en haar broertje prins Henrik. Enkele reacties heb ik gekregen van Jacobien die ook een heel leuke website, over Royaltykids, bleek te hebben..
In 2012 werden er veel koninklijke baby's geboren. In deze collage is te zien dat prinses Estelle, prinses Antoinette, Isla Phillips en prinses Athena al flink gegroeid zijn.. Jannemieke spaart koninklijke post; brieven, kaarten en foto's.. Er zitten heel bijzondere aanwinsten bij en ze maakt er leuke collage's van. Ook maakt Jannemieke vaak zelf foto's van de Royals.

We zagen prinses Máxima en haar dochters de afgelopen periode een aantal keer. Momenteel zijn de Olympische spelen en ook daar kunnen we genieten van de A-tjes! Jeroen heeft prachtige foto's gemaakt van Paleis Noordeinde die te zien zijn op zijn blog; natuurlijk is er nog veel meer te bekijken, ontdek het zelf..
Het Zweedse hof geeft de mooiste portretten vrij van hun kleine prinsesje Estelle.. Athena's foto is een screenshotje. Lichelle is dapper opnieuw begonnen aan een website over de Kleine Royals van de wereld. Hopelijk lukt het haar om snel weer verder te gaan met haar leuke achtergrondlogjes en thema's..
Gravin Leonore, de jongste dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn is al een echte jongedame geworden.. Mariska heeft haar website, over het Nederlands Koninklijk Huis, een frisse look gegeven met de foto's van de fotosessie bij de Seringenberg. 
Iemand die zeker een bedankje verdiend heeft is Marco. Hij plaatst altijd erg aardige reacties en maakt zelf de meest prachtige foto's van dieren (en meer..) Op de foto bovenaan zien we Shanto, eén van de Aziatische leeuwenwelpen die in november 2011 geboren zijn.
Creatief is de maker van Princessoutfits zeker wel.. De mooiste lay-outs en collage's verschijnen van haar hand.. Verder weet ze ook nog eens superveel van mode af! Ga het zelf beleven!
Nog een vrolijke collage voor een fan van prinsjes en prinsesjes.. Op deze website is van alles te vinden over de kleinste royals van de wereld. Met kleurige collage's komen de foto's nog mooier uit.
 Wat kunnen ze lief lachen, de hele wereld mag mee genieten! Ook op de weblog van Marije en Stephanie kan ik vaak niet kijken of reageren. Toch blijven de meiden wel bij me langskomen, dank jullie wel, dat waardeer ik echt!
En zeker 'Last but not least' een bedankje aan het adres van Vivian, dé fan van de Oranjes.. Maar ik weet zeker dat ze ook prinses Athena en Savannah Phillips schattige meisjes vind, vandaar deze "Sweet Girls" collage.. Vivian, je bent een trouw reageerder op menige website én maakt zelf de leukste logjes! Ga zo door!

9 opmerkingen:

 1. Jenny, super bedankt voor je leuke collage. Sorry dat ik een tijdje niet langs ben geweest, maar ik heb veel drukte en moeilijke dingen gehad de laatste tijd. Ik hoop weer meer langs te komen. Weet dat ik je trouwe reactie's op mijn site erg waardeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg bedankt voor de prachtige collage! Ik ga hem zo snel mogelijk op onze site zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanx ! Leuk : BOKITO, annet, aya en ayba enz. Heb besloten om weereens wat actiever te worden. Jij bent mijn enigste bezoeker, maar goed.
  Probeer altijd een leuke reactie te maken, maar weet meestal niets zoveel bijzonders te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk!! Weer zo'n mooie collage voor iedereen! Dank je wel :)

  http://www.royalfanvivian.nl/2009/12/cadeautjes-voor-rfv.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jenny,
  Wat ontzettend lief van je om zo een ieder te bedanken d.m.v. zo'n collage. Erg leuk!! Grappig ook dat je bij iedereen hun favoriete soort fotografie hebt vermeld. Ik heb weer genoten hoor Jenny, prachtig al die foto's.
  Leuk ook dat je samen met je zus op pad gaat.

  Overigens weet ik ook niet al die namen van alle dieren en al die vogels uit mijn laatste blog. Maar wanneer ik in de dierentuin of in zo'n vogelpark ben, dan neem ik ook altijd een foto van het bordje dat bij zo'n verblijf staat. Hierdoor weet ik dan thuis nog precies wat voor dier het is. Maar soms ben ik zo enthousiast aan het fotograferen dat ik het nog wel eens vergeet. Maar dan zijn er vaak altijd weer andere bloggers die me kunnen helpen,..hihi..!!

  Groetjes en een dikke knuffel,
  Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg bedankt voor je mooie collage! Verassend om zo´n logje te zien. Leuk dat je iedereen een collage geeft. Ontzettend leuk om te zien!

  Ik mis je leuke reacties op mijn site. Maar het is begrijpelijk dat het er sonms bij inschiet, want ik heb er zelf ook last van. Je site ziet er onzettend mooi en fris uit! Veel succes verder Jenny.

  Ik plaats je collage binnenkort.

  Lichelle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk! Wat een schatige foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke collage's heb je gemaakt, met leuke verhaaltjes er onder. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...