Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 1 november 2012

Nieuws

Als eerste kreeg ik deze superleuke collage van mijn zus Aline, als bedankje voor de reacties op haar website en de bezoeken die we samen hebben gedaan aan diverse dierentuinen. En dan met name de Apenheulbezoekjes van het afgelopen seizoen.. Bedankt, het was gezellig!!

En gisterenavond zaten Aline en ik samen een tijd te kijken naar de webcams in het olifantenverblijf van Dierenpark Amersfoort. Olifant Indra was aan het bevallen. Helaas kwam het kleintje niet voor bedtijd, maar toen ik vanmorgen wakker werd was het nog maar net op de wereld. Om 5.35 uur is het kalf geboren! Inmiddels is bekend dat het om een mannetje gaat. Ik heb al heel veel screenshotjes en filmpjes gemaakt vanaf het beeldscherm. Binnenkort meer over deze olifantastische geboorte! Al enkele dagen ben ik bezig met een log over olifant Radza uit Emmen.. Die komt eraan!! Foto: Dierenpark Amersfoort.

1 opmerking:

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...