Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 12 juni 2013

Bedankt voor jullie steun! (3)

Het is alweer een poosje geleden dat ik deze collage's gemaakt heb. Bij sommige van jullie ben ik al een tijdje niet langs geweest op jullie websites. Dit heeft allerlei oorzaken. Ik hoop dat ik nu een wat rustigere tijd tegemoet ga en daar meer tijd voor heb.  Het is nu in elk geval weer tijd voor een collage-rondje. Ook deze bezoekers verdienen een bedankje!! Ben je nu niet aan de beurt? Volgende keer kies ik weer anderen uit en wie weet ben je er dan bij!

Allereerst wil ik Gerrianne hartelijk bedanken voor haar trouwe reacties. Je hebt echt een collage verdiend! 'k hoop dat we nog lang bij elkaar op de websites kunnen komen kijken en reageren! Kijk voor allerlei nieuws over de levens van de Europese Royals op Prinsessenlevens!

Ook Mariska is een volhouder, regelmatig komt ze even naar mijn logjes kijken en een reactie plaatsen. Dat wordt zeker gewaardeerd! Heel erg bedankt voor je trouwe bezoekjes! Kijk zeker eens op de website van Mariska, over de Nederlandse Koninklijke Familie. The Dutch Royal Family is een toepasselijke naam en mooi onderhouden website!

Ik heb ook weer enkele gekregen collage's toegevoegd aan de Bedankjes pagina, die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Voor de collage's in deze log gebruikte ik foto's van de RVD & Kate Gabor, Kungahuset.Se

9 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, deze collages. Gefeliciteerd voor de gelukkigen.
  Estelle is een schatje en wat is Amalia daar nog klein. Wat is dat al lang geleden. Was dat niet tijdens een fotosessie met een piepjonge, pasgeboren Alexia?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jet,
   Ja dat klopt helemaal, dit was tijdens de zomerfotosessie van 2005.. Amalia was ongeveer anderhalf jaar.

   Verwijderen
 2. Allebei veel plezier met de collages toegewenst! Wat een superleuke collages! Door de maandelijkse thema's ga ik ook terugblikken op de schattige baby, peuter en kleuterfoto's! Deze maand nog een maand over de inhuldiging! Overigens is er een uitgebreide log over het huwelijk van Madeleine online!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah super wat lief van je, dankjewel voor de collage!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke collages! Leuk die kleine Amalia..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jenny,

  Dankjewel voor je leuke gastenboek bericht. Ik heb onlangs in Den Bosch, 12 juni Koningin Máxima gezien, en ik heb een hele leuke foto van haar kunnen maken, die heb ik ook weer toegevoegd op de website. Die foto van prinses Estelle in klederdracht is ontzettend leuk.
  Mooie collages heb je gemaakt voor de andere bezoekers.

  Ik wens je een goede en zonnige week toe.

  Groetjes Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hele leuke collages!!
  Ik ga ook zeker een kijkje nemen op prinsessenlevens en the dutch royal family

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je voor je mooie collage!! Ik ga hem gelijk plaatsen op mijn website!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...