Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 5 december 2014

Prins George: Superbaby!Ik heb deze foto's al een hele tijd geleden uitgezocht als mijn favoriete plaatjes van het schattige Britse Prinsje George tijdens zijn eerste reis naar Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Hierbij plaats ik ze eens even!
Het is natuurlijk fantastisch leuk dat dit gezinnetje als alles goed gaat in het voorjaar van 2015 zal worden uitgebreid met de komst van een nieuwe Royalbaby! Spannend..

4 opmerkingen:

  1. Leuk dat hij al best snel een broertje of zusje krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. George is inderdaad een prachtig en schattig mannetje om te zien! Met zijn eigen wil, verovert hij iedereen zijn hart! Voor zijn geboorte werd al gezegd dat we hem weinig zouden zien. Als je dit zo ziet, zo'n overzicht, hebben we hem nog zeer regelmatig gezien! Kijk uit naar de tweede spruit van Will en Kate! Ik gok op een meisje!

    BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...