Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 17 december 2016

Verrassing 2016 (1)

De eerste reacties stromen binnen en ik heb met heel veel plezier de volgende collages gemaakt! Voor jullie allemaal: goede kerstdagen en de allerbeste wensen voor 2017 (als het niet op de collage staat..)

De eerste is voor een heel trouwe bezoekster van zowel mijn blog als fotopagina; Corina maakt me vaak blij met een leuke reactie. In de collage haar favoriete diersoort, diverse apen: Japanse makaakje, kuifmakaken, Francoislangoer en chimpansee Ajani.

Dan was er Aline, die van 'zwarte katers' houdt, haar eerste kater was Teddy, die vorig jaar op 3 december helaas moest worden ingeslapen. Nu heeft ze Freddie, geboren 11/02/2016. En daarnaast vindt Aline gorilla's en andere apen leuk, op de collage gorillameisje Tonka, kuifmakaakje en chimpansee Christa met baby Kibibi.


Wat leuk dat ik nu ook eens 'los' kan gaan met dieren die nauwelijks aan bod komen als ik mijn mooiste foto's deel. Cavia's zijn hartstikke geinige diertjes, en Wills vertelde dat ze er vroeger eentje had als huisdier. In meerdere zoo's kun je ze ook bekijken, zoals in Ouwehands Dierenpark, waar de foto's gemaakt zijn.

Dolfijnen (en olifanten) zijn de favoriete dieren van Jacobien! Wie wordt er nou niet vrolijk van, als je er naar kijkt? De foto's van deze dolfijnen in het Dolfinarium dateren alweer van anderhalf jaar geleden. Maar ze zijn nog steeds leuk!

Dan komen we nu bij de olifanten, wat was het lastig kiezen, want daar heb ik toch zoveel foto's van..  De drie jongste fantjes van Nederland: Sunay (met vader Timber en halfzus Nhi-Linh), Madiba & Sanuk (met moeder Thong Tai); de toekomstige vader (Maurice), moeder (Indra) en halfbroer (Kyan) in Dierenpark Amersfoort konden ook niet ontbreken. En dan nog een foto uit Dierenrijk; met Sibu en dames Htoo Yin Aye en Ma Palai. Voor José, veel olifantenplezier voor het nieuwe jaar!
Dan besluiten we deze eerste verrassingsblog met een collage voor Marco. Ik wist dat jachtluipaarden en stokstaartjes favorieten van hem zijn, maar hij noemde ook Bokito. En ja, dat is me er ook eentje, zelf ben ik absoluut altijd onder de indruk van de prachtige zilver-rug gorilla!

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie verassingen heb je gemaakt zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  Wat ontzettend leuk hoe je al deze collages hebt gemaakt. En wat super lief van je om zo van ieder persoonlijk zijn voorkeuren erin te verwerken. Je hebt inderdaad mijn 3 favorieten. Erg leuk gedaan!!

  Voor jouw ook alvast hele fijne kerstdagen toegewenst en nog veel foto plezier in de dierentuin. Wie weet zien we elkaar daar nog eens.

  Groetjes en een dikke knuffel,
  Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk gedaan, heel lief! Erg bedankt voor je collage met mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de mooie collage.
  Jij ook goede feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kun je toch mooie foto's en collage's maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jenny,
  wat ontzettend leuk om al deze mooie collages met bedankjes te zien :-)
  Daar zal iedereen die daar opstat door verrast worden.
  Ook voor jou en al je dierbaren een paar hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2017. Dat we ook in het nieuwe jaar weer van elkaars mooie fotomomenten kunnen en mogen genieten.

  Lieve groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jenny, wat een prachtige collages heb je weer gemaakt. Je hebt echt eer van je werk! Heel hartelijk bedankt ook voor de mooie collage van dolfijnen die je voor mij gemaakt hebt! Ik hoop dat je een gezegend kerstfeest gehad hebt en ik wens je een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2017 toe!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...