Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 16 maart 2018

Hoe verder?

Het is op 18 maart aanstaande gewoon al 5 jaar geleden dat mijn lieve Luukie moest worden ingeslapen.

Ik weet weer eens niet hoe ik verder moet gaan met mijn blog. Zoveel plannen, maar alles wat ik wil kost erg veel tijd. En het lukt daardoor weer niet om vaker te bloggen.

Dus ik moet even nadenken wat nu de beste oplossing is. Minder logjes en uitgebreid, of meer korte logjes..

Bedankt voor het geduld en het bezoeken van mijn blog. Hartelijke groeten van Jenny.

5 opmerkingen:

 1. Je moet je gevoel volgen, Jenny. Voel je je goed, dan maak je een blog naar dat gevoel, of soms zelfs geen blog.....als dat beter voelt. Momenteel kijk ik ook veel meer dan dat ik post. Ik wens je een goed weekend. Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon wanneer zin heeft om te doen. Moet maar gevoel volgen. Wat erg dat je Luukie niet meer is. Schatje om te zien. Mooie foto.
  Fijn weekend. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat het ook wordt, doe datgene waar jij je het prettigst van woord. Mooie foto, wat erg je Luukie hebt moeten inslapen. Maar zoals je al had neergezet, je zult hem niet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jenny, doe iets warvan jij gelukkig wordt en waar jij je goed bij voelt. Zet die mooie foto op je computer of laptop of hang of zet ergens deze mooie foto van Luukie, zodat je als je je rot voelt, ten alle tijde aan hem zult denken.

  Den kaan jezelf en wat je ook beslist, het is jouw beslissing en niet die van iemand anders. En die respecteer ik, maar vooral doen nogmaals wat jij denkt wat goed is en waar jij je eigen goed bij voelt.

  Vele lieve groetjes uit Brabant van Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...