Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 30 juli 2011

Een nieuwe bril!

In de aanloop naar mijn twintigste verjaardag wilde ik af en toe eens terugkijken naar mijn leven tot nu toe. Het lijkt me een mooie start om te beginnen met alle brillen die ik tot nu toe op m'n neus gehad heb. Aangezien ik steeds ouder werd als ik weer een andere bril kreeg is dat meteen leuk om te zien.

 Op mijn achtste kreeg ik de mazelen en daarbij hoge koorts. Enige tijd later bleken mijn ogen niet in orde. Dat werd mijn eerste bril. Op de foto rechtsboven ben ik net 9. Rond mijn tiende volgde de bril linksonderin, op de schoolfoto ben ik net 11. Toen ik 12 werd kreeg ik m'n derde, die zie je op de foto ernaast. Ik vind altijd dat je aan die foto erg goed kan zien hoe slecht ik in die tijd in mijn vel zat..

Aangezien ik die bril nog niet zolang had toen hij plotseling door midden brak volgde er al snel een andere. Op de foto ben ik 13. De volgende bril kreeg ik toen ik 14 was en deze hield ik tot ik bijna 18 werd.. De portretfoto werd gemaakt op mijn zestiende.

Vandaag heb ik deze trouwe kameraad ingeruild. In de 2 jaar dat ik die opgehad heb is 'ie nooit kapot geweest. De kleur is er echter af en de glazen zijn wat beschadigd. Dus nu heb ik dan een vervroegd verjaardagscadeau van mijn ouders gekregen.. Oordeel zelf:
 Zelf ben ik er blij mee, met mijn glas-in-lood-pootjes :)

7 opmerkingen:

 1. Leuke bril, Jenny. Voor zover ik het kan zien staat 'ie je goed. Eigenlijk moet je een totaal plaatje hebben om er echt goed over te oordelen maar het lijkt goed zo!
  Wat een grappig kindje was je toen je klein was! Leuk met die staartjes opzij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk... weerus wat anders, zo'n brillen overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele leuke bril jen! Glas in lood poten zijn idd mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je kunt zien welke brillen je hebt gehad!

  je nieuwe bril staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk zeg, een brillen logje! Jij hebt dus nu je 6de bril.

  'k was 10 toen ik m'n eerste bril kreeg en sindsdien heb ik mijn derde bril

  erg mooi is je nieuwe bril

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke bril die je nu draagt, ook die bril wat je hier voor droeg vindt ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...