Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 23 juli 2011

Nationale Feestdag België

Het jongste dochtertje van prinses Astrid en aartshertog Lorenz, de achtjarige prinses Laetitia Maria was wél aanwezig bij de Nationale Feestdag. Zijn liet daar twee verschillende gezichten zien. Tijdens het defilé leek ze veel ouder dan ze is, bij de activiteiten erna zagen we opeens een vrolijk meisje van 8.. (Foto links en rechtsonder met dank aan Mathildeke.)
 Het defilé bijwonen is maar een beetje saai. Het regende ook nog eens. In totaal namen iets meer dan 1.400 militairen, 88 wielvoertuigen, 30 vliegtuigen en 9 helikopters deel aan het militair defilé. Na het leger volgt de stoet van politie, brandweer, civiele bescherming en Rode Kruis. Af en toe kan het meisje een geeuw niet onderdrukken. Gelukkig mocht Laetitia een poosje bij haar vader op schoot zitten en had ze onderonsjes met haar moeder. Toen er honden langs kwamen veerde ze enthousiast op en stootte haar ouders aan, dat kon duidelijk wel op haar belangstelling rekenen!
 Na het defilé waren er nog andere activiteiten en presentaties waarbij Astrid en Lorenz gingen kijken. Laetitia Maria had haar donkergroene mantel uitgedaan en zag er opeens veel vlotter uit. Er was ook een vriendinnetje van haar bij, het meisje logeerde bij Laetitia, "We hebben haar voorlopig geadopteerd" zei prinses Astrid. Al bovenstaande foto's heeft Joke van het ATRforum gemaakt. Ze zijn fantastisch! Bedankt!!
Foto's niet overnemen zonder toestemming van Mathildeke & Joke!

11 opmerkingen:

 1. Leuk om de Belgische kinderen weer te zien. Vooral de tweeling vind ik leuke jongens om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hele lieve en leuke kids zeg!! Wel lekker zwaar hoor, de grote meid op mama's nek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend bedankt weer voor de log Jenny, super!! Deze van jou is ook weer prachtig!! Morgen vertrek ik richtong curacao, heb dan misdchien geen internet meer, dus bij voorbaat vast dank voor de,logs die evt. Nog volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't was echt heel erg leuk op de feestdag! Ik heb ook heel veel foto's gemaakt, maar die moet ik nog uitzoeken! Ik zal je er ook een paar toesturen oke!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke foto's allemaal. Leuk altijd om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk ben ik 't meest blij met de foto's van Laurent en gezin... gelukkig maar dat we hem toch nog zagen, en dat defilé, tja hopelijk zat hij lekker binnen bij de verwarming terwijl de rest van de familie in een regenachtig Brussel naar het 'saaie' defilé keek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn site `bestaat 3 jaar, en er staat een collage voor je klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk om weerus wat onbekendere gezichten te zien..
  altijd aleen maar 'filip en mathilde' wordt op den duur ook maar saai, toch???

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat ook de kinderen op de feestdag te zien zijn

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...