Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 11 maart 2014

Jaaroverzicht Royals (1)


Geboren.
 
Sacha Casiraghi (Alexandre Andrea Stefano Casiraghi) is de naam van het zoontje van Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo. Hij werd geboren op 21 maart 2013.
Op 1 juli kregen Magali en Eliane een broertje. Dit derde kind voor prins Floris en prinses Aimee draagt de naam Willem Jan van Vollenhoven. Enkele uren na de geboorte van Willem Jan was er al een foto beschikbaar van de baby. Tot nu toe is dit ook de enige keer dat we hem hebben gezien.
 
De geboorte van de 'Royalbaby' is op 22 juli een feit. De Britse prins William en hertogin Catherine hebben een zoontje! 2 dagen later werd duidelijk dat hij George heet.
 
Prins Carlos en zijn vrouw prinses Anne-Marie hebben op 17 oktober een tweede dochtertje gekregen. Het zusje voor prinses Luisa werd te vroeg geboren en woog maar 1500 gram. Cecilia Maria Johanna Beatrix werd geboren om 14.07 uur in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Cecilia deed het gelukkig goed en op 17 november werden er prachtige foto's van haar gemaakt!
 
Op 11 november is aartshertogin Maria-Stella geboren. Ze is het dochtertje van aartshertog Imre en aartshertogin Kathleen van Oostenrijk. Eerder, op 25 oktober, kwam haar neefje Constantin ter wereld. Hij is het zoontje van aartshertogin Marie-Christine & Graaf Rudolph van Limburg-Stirum en het broertje van Leopold. Tenslotte: op 17 december werden Charlotte Casiraghi en Gad Elmaleh ouders van Raphaël.
 
 1 jaar.
 

 Op 24 januari mocht prinses Athena van Denemarken eén kaarsje uitblazen. Er werd een leuke serie foto's van het meisje vrijgegeven. Prinses Antoinette d' Orleans vierde ook haar eerste verjaardag, de 28e januari.
 
Op 23 februari was het de beurt aan prinses Estelle om feest te vieren! Als traktatie werden er 9 prachtige foto´s vrijgegeven, te zien in de blog 1 kaarsje voor prinsesje Estelle.
 
Isla Phillips werd eveneens 1 jaar (op 29 maart.) En tenslotte op 14 december ook Prinses Isabella van Savoye.
 
5 jaar.
 
Benjamin van Vollenhoven werd op 12 maart alweer 5 jaar. Hij is de jongste zoon van prins Bernhard en prinses Annette.
 
 Ook de jongste dochter van -toen nog- prins Filip en prinses Mathilde van België werd 5 jaar geleden geboren, op 16 april 2008.  Prins Aristides Stavros van Griekenland vierde op 29 juni zijn 5e verjaardag. Deze foto plaatste zijn moeder prinses Marie-Chantal op Instagram.
 
 Op 3 september vierde ook Julia ten Cate, het oudste dochtertje van prinses Margarita en Tjalling, haar vijfde verjaardag. Bij de bruiloft van haar oom prins Jaime zagen we hoe groot ze al is! Haar zwarte haartjes op de eerste foto's is ze al lang kwijt..
 
29 september 2013 werd de Noorse Emma Tallulah Behn alweer 5 jaar geleden geboren. Er zijn niet veel foto's die we 'mogen gebruiken', maar degene die er zijn, die zijn de moeite waard.
 
Tot slot mocht ook Pieter van Vollenhoven, zoontje van prins Pieter-Christiaan en prinses Anita, 5 kaarsjes uitblazen. Na zijn geboorte op 19 november 2008 kregen we al snel een eerste foto te zien. Daarna zagen we hem bij z'n doop op 20 september 2009, vervolgens alleen nog op het familieportret in januari 2013.
 
10 jaar.
 
 Het vijfde en jongste kind van prinses Astrid en prins Lorenz, prinses Laetitia Maria van België vierde op 23 april haar tiende verjaardag. In 2011 werden de prachtige foto's in de collage gemaakt, tijdens de Nationale Feestdag.
Maud Angelica, het oudste dochtertje van prinses Martha Louise en Ari Behn, werd 10 op 29 april. Als baby stal Maud tijdens de doop van nichtje Ingrid Alexandra de show, zoals op de foto's in de collage te zien is.
 
Kroonprins Moulay Hassan van Marokko heeft al verschillende officiële taken, zijn opleiding om koning te worden is vroeg begonnen. Als baby werd hij vlak na zijn geboorte op 8 mei aan de buitenwereld getoond. Ana Maria Morales was een hele lieve baby, maar inmiddels is het meisje op 15 mei alweer 10 jaar geworden. Prinses Maria Carolina van Bourbon Beide Siciliën kon 10 kaarsjes uitblazen op 23 juni, voor foto's van onder meer het eerste jaar van het prinsesje kijk hier.

Prins Gabriël als baby. Hij werd geboren op 20 augustus 2003 en ook hij is dus 10 geworden in 2013. Bij de troonswisseling zagen we dat hij een spontane jongen is, die zich verantwoordelijk voor zijn jongste zusje voelt.  
 
Lady Louise Windsor is de jongste kleindochter van de Britse Queen Elizabeth, we zien haar zeer regelmatig. Hier een overzicht met (ook onbekende) foto's van het vrolijke meisje. Op 8 november vierde zij haar tiende verjaardag.
 
Op 7 december werd prinses Amalia alweer 10 jaar. Wat gaat de tijd snel! Voor deze bijzondere verjaardag, de eerste als prinses van Oranje, heb ik een blog gemaakt.

Prinses Vittoria van Savoye werd op 28 december 2003 geboren en dus sluit zij de rij met tiende verjaardagen af.

Collage's zijn op een groter formaat te bekijken door ze aan te klikken.
Foto's: screenshots, RVD, Royaltypictures,Kungahuset.se, Kongehuset.no, Kate & William.

4 opmerkingen:

 1. Mooi overzicht met leuke en creatieve collages!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk en origineel overzicht van het afgelopen jaar! Leuke punten heb je er uit gehaald! Kijk uit naar je volgende log!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzicht met mooie collages!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk overzicht met super mooie collage's met schattige foto's erin verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen

1000 reacties!

Het blijkt uiteindelijk een misverstand te zijn, maar ja, ik heb de collage al klaar, dus ik plaats 'm toch maar. Laatst zag ik dat de...