Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 27 april 2017

Leve de koning!

Vandaag is het Koningsdag en mag koning Willem-Alexander zijn vijftigste verjaardag vieren. Ik wens hem, met zijn dierbaren, een hele goede dag en het allerbeste (Gods zegen) toe in zijn nieuwe levensjaar. Zelf heb ik op 31 maart jl. de koning gezien, meegemaakt hoe vriendelijk en enthousiast hij is.. Het was in Burgers Zoo in Arnhem en een meisje had een tekening voor hem gemaakt. Toen het gezelschap aan kwam, de koning ons gedag zei, wees ik naar haar en toen nam hij de tekening aan en maakte een praatje. Ik heb toen ook foto's kunnen maken, waaronder mijn favoriet op de collage.

De foto van het koninklijk gezin: RVD/ Jeroen van der Meyde.

6 opmerkingen:

 1. Mooi deze verjaardagswens voor de koning. En wat een leuke foto's heb je van hem kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's heb je gemaakt zeg, ik hoop dat je een leuke Koningsdag heb gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny,
  wat ontzettend leuk dat je zo dichtbij de koning kon en mocht komen. Geweldig dat je hem wees op de tekening van het meisje. Je collage is dan ook echt een prachtige herinnering aan deze dag. Heel leuk gedaan :-)
  Veel groetjes. Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie collage en die foto dat de koning van een kind aannam erg mooi, maar ook zie je weer dat het eigenlijk ook een gewone man is en spontaan. we boffen maar met zo'n koningspaar en hopende heb jij net zo genoten van de afgelopen 2 dagen als ik dat heb gedaan.

  Groetjes
  Royaltyfan Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's van de koning heb je gemaakt! En zo kwamen twee hobby's weer heel dicht bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...