Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 24 april 2017

4 jarigen in April!

 Op 12 april werd Boefie alweer 4 jaar. Omdat we weten dat Mies van dezelfde leeftijd is hebben we ook zijn vierde verjaardag die dag gevierd met een klein feestje. Opvallend aan Mies is zijn bijzondere staart. Bij Boefie is het zijn mooie zwarte vlek om de neus en het vlekje op zijn kin.
En vandaag, 24 april, zijn er ook 2 jarig! De halfzusjes Riesje (dochter van Bells & Bubbel) en Mowgli (dochter van Peukie & Bubbel) zijn nu 3 jaar. Riesje heeft een mooie witte driehoek op haar kop en een wit voetje met 1 zwarte teen. Mowgli heeft de mooie grijze kleur van haar vader en is nog steeds zorgzaam voor haar zoontje Freddie (11/02/2016).

2 opmerkingen:

  1. Tijd voor een feestje dus, gefeliciteerd! En wat een leuke foto's van alle jarigen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk dat je hier aandacht aan besteed Jenny :-)))
    Bovendien zijn het ook weer hele gezellige en leuke foto's.

    Groetjes, Helma

    BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...