Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 7 september 2011

Blog Lief & Leed


Het bloggen schiet er de laatste tijd een beetje bij in. Dat heeft te maken met meerdere zaken. Als eerste ben ik na een dag werken vaak te moe om nog aan de gang te gaan. Dan vul ik mijn tijd met een beetje nutteloos computeren of film kijken. Ten tweede ga ik nog steeds zeer geregeld naar de dierentuin, mijn externe harde schijf vult zich met foto's zonder dat ik tijd heb om er een fotoboek van te maken. Dan is er het feit dat momenteel de web-logs er uit liggen en dat er nu veel minder mensen eventjes bij mij langskomen. Logisch, bij hen kan ik nu ook geen reactie plaatsen.

En dan is er nog het feit dat ik wel heel veel tijd kwijt ben met het maken van collage's en ellenlange logjes. Ik loop een beetje achter en ik kan wel keihard gaan werken en alle logjes vast plaatsen, maar de ervaring leert dat er bijna altijd alleen maar gekeken wordt naar de allernieuwste. Hoe dan ook, om weer bij te komen zal ik de komende tijd misschien extra veel plaatsen.. 'k ben trouwens benieuwd hoe het met mijn web-log afloopt, of íe heelhuids door de migratie heen komt!

Groetjes!

4 opmerkingen:

  1. Het maakt helemaal niet uit als je er niet of later een log opzet. Meestal zijn het wel heel leuke logs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind al die dierenfoto's zo mooi! Eigenlijk nog veel leuker dan foto's van Royals..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had een vraagje hoe je die collage's maakt groetjes www.wenafoto(A.U.B het antwoord naar wenafotografie@yahoo.com sturen)

    BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...